Πόσο μεγάλη στυλιστική μπαλίτσα έπαιξες πάλι, David Beckham;

Αποκρυπτογραφούμε μία προς μία τις επιλογές του στο βασιλικό γάμο.

Ο David Beckham ήταν από  τους λίγους καλεσμένους στον βασιλικό γάμο που δεν ήταν γαλαζοαίματος ή δεν  είχε συγγένεια με κάποιον τιτλούχο ευγενή. Και όμως είναι ο τύπος που, στυλιστικά τουλάχιστον, έκανε την καλύτερη εντύπωση. Και όχι επειδή απλά είναι ο Beckham.

Οι επιλογές του David είναι απλά άλλη μία μεγάλη επιβεβαίωση πως δικαίως έχει τον τίτλο του απόλυτο αντρικού style icon. Και μία αποκωδικοποίηση του ντυσίματός του, επεξηγεί το γιατί.

 

Το παπούτσι

Τα μαύρα derbies είναι κάτι παραπάνω από κλασσικά παπούτσια. Είναι διαχρονικά. Αν τα τύπου Sebago είναι το καλό παπούτσι των casual τύπων, τα  derbies είναι το παπούτσι των καλοντυμένων στιλάτων. Των ανθρώπων που θέλουν το υπόδημά τους να έχει δυναμική και που μπορεί να στηρίξει κάθε τους εμφάνιση. Ακόμη και αν έχεις κολλητό τον πρίγκιπα Harry.

 

becks2

 

To παντελόνι

Το ανθρακί που δεν απογοητεύει. Σε ολόμαλλη έκδοση μιας και τα κρύα εκεί πάνω δεν σταματούν επειδή έχουμε Μάιο. Κράτα όμως το ανθρακί. Το επίσημο χρώμα για κάποιον που δεν θέλει να φορέσει και πάλι μαύρο για να μην μοιάζει σερβιτόρος. Αυτό που πρέπει ωστόσο να θυμάσαι, είναι πως δεν υπάρχει καλύτερο ταίριασμα με ανθρακί, από το ίδιο το ανθρακί. Και αυτό ακριβώς έκανε και ο  Beckham.

 

Το γιλέκο

Απαλό γκρι για να τονίσει το ανθρακί χρώμα του υπόλοιπου συνόλου. Αυτό που σπάει το κατεστημένο στην προκειμένη περίπτωση, είναι το κούμπωμα του τελευταίου κουμπιού. Σε έναν οποιοδήποτε άλλο γάμο, δεν θα το κούμπωνες και ειδικά σε σταυρωτό γιλέκο. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι μια και υπάρχει αυστηρό dress code. Αν μάθαμε κάτι ωστόσο είναι το εξής: το σταυρωτό γιλέκο να μην το φοβάσαι.

 

becks1

 

Η γραβάτα

Απλά και λιτά: δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση σε ένα επίσημο ντύσιμο από την μεταξωτή γραβάτα. Μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο απλό πουκάμισο σε βασιλικό ρούχο. Και με τον Beckham δεν περιμένεις κάτι λιγότερο.

 

beckham dior homme

 

Το custom made Dior του

Προφανώς και δεν μπορείς να το αποκτήσεις γιατί το έφτιαξε αποκλειστικά για εκείνον ο διάσημος σχεδιαστής Kim Jones. Που σημαίνει ότι ακόμη και αν είχες του κόσμου τα λεφτά, δεν θα μπορούσες να το κάνεις δικό σου. Ήταν όμως το ρούχο που μεταμόρφωσε την εμφάνιση του Beckham. Γιατί το κοιτούσες και ήθελες να το πεις σακάκι. Αλλά δεν ήταν σακάκι. Ούτε tweed. Ούτε ημίπαλτο. Ήταν κάτι τόσο στυλιστικά εκκεντρικό όσο και ο ίδιος ο Beckham. Αρκετά επαναστατικό και έξω από τα συνηθισμένα, αλλά τηρώντας πάντα το βασιλικό dress code. Τι θα κρατήσουμε εμείς για άλλη μία φορά; Το ανθρακί. Μην χάσεις ποτέ την πίστη σου σε αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved