Το στυλ των γιορτών: Τι θα φορέσεις για εμφανίσεις με έξτρα γοητεία

Καιρός να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και να υποδεχτείς τις γιορτές με σοφές και στυλάτες επιλογές. Και θα τις βρεις όλες στο The Mall Athens.

 

Αν οι γιορτές που πλησιάζουν δεν είναι μία καλή αφορμή για αγορές, τότε τι είναι; Με εμάς τους άντρες τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά. Ξέρουμε τι λείπει από την γκαρνταρόμπα μας και είναι πάντα συγκεκριμένα τα πράγματα που ψάχνουμε. Σωστά; Ωστόσο, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και το εξής. Τα σοφά ψώνια δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι στυλάτα, ειδικότερα όταν έχεις στο νου σου τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

mall2

Για κάθε έξοδο που θα έχεις αυτές τις γιορτές, είτε για φαγητό και ποτό, είτε απλά για μία επίσκεψη, υπάρχει ένα ρούχο που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μεταμορφώσει τη συνολική εικόνα. Και εμείς βρήκαμε τις απαντήσεις που ψάχναμε στο The Mall Athens.

Το πουλόβερ για όλες τις ώρες

Πέτα όλα αυτά τα πουλόβερ που έχεις κρατήσει από το Λύκειο και δεν τα φοράς ποτέ σου και κάνε τη διαφορά με σταθερές αξίες. Πάρε για παράδειγμα τα κλασικά, μονόχρωμα πουλόβερ, αλλά με πιο στυλάτο κόψιμο. Φοριούνται πρωί-βράδυ, με chinos ή jeans, πρωινές και βραδινές εμφανίσεις -και όχι, δεν χρειάζεται να φορέσεις πάντα πουκάμισο από μέσα. Όλα αυτά και άλλα τόσα στο Motorbike.

mall3

Motorbike, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300039

To μποτάκι δεν είναι μόνο για ορειβασία

Η μόδα αλλάζει φίλοι μου και το ίδιο και τα ρούχα που την εκπροσωπούν. Αλλά κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα. Πάρτε για παράδειγμα αυτές τις εξαιρετικές Dr. Martens που εντοπίσαμε στο Altershops. Κάποτε τις φορούσαν οι boomers για να ανέβουν στις μηχανές. Τώρα δεν υπάρχει ρούχο που να μην μπορεί να συνδυαστεί με μπότα. Ακόμη και το κοστούμι σου μπορεί να ταιριάξει με αυτές και ειδικά για βραδινή έξοδο. Θυμήσου τους Peaky Blinders.

mall4

Altershops, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300129

Η σταθερή αξία του biker δερμάτινου

Για όσους τα αγαπάτε και τα τιμάτε εδώ και χρόνια, η αλήθεια που επικρατεί είναι μία: Το δερμάτινο πρέπει να είναι 100% αυθεντικό δερμάτινο. Οι πιο οικονομικές επιλογές μπορεί να διευκολύνουν, αλλά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο θα παρατηρήσεις ξεφλουδίσματα και εν τέλει, θα χρειαστείς καινούργιο. Επένδυσε σε ένα καλό δερμάτινο jacket το οποίο και θα αντέξει στο χρόνο και θα μπορέσεις να το συντηρήσεις. Στη Replay αυτό το ξέρουν καλά και γι’ αυτό η αγορά παραμένει σταθερή αξία, για το ρούχο που είναι διαχρονικά εφάμιλλο με το ανδρικό στυλ.

mall5

Replay, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300330

Mπουφάν για τις δύσκολες μέρες (και νύχτες)

Ο κανόνας με το μπουφάν απαιτεί να παίρνει προτεραιότητα η χρηστικότητα. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που το μπουφάν τυγχάνει να είναι και στυλάτο; Αυτό το δύο σε ένα το ξέρουν καλά οι άνθρωποι της The North Face. Τόσο επειδή η τεχνολογία τους ανταποκρίνεται στο να σε κρατήσουν ζεστό ακόμη και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, αλλά και επειδή γνωρίζουν να κρατούν τη γραμμή τους όσο πιο στιλάτη γίνεται. Ωραίες οι εορταστικές έξοδοι όμως, η κακοκαιρία έρχεται καμιά φορά απροειδοποίητα. Αλλά με τη The North Face δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

mall6

The North Face, στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Τίποτα δεν πάει στραβά με το καρό

Πέρα από τα γαλάζια πουκάμισα που υπάρχουν σε κάθε αντρική ντουλάπα, έχουμε την τάση να κρατάμε τα καρό για όλες τις άλλες ώρες. Λάθος. Το ότι το πουκάμισο είναι καρό, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό ρούχο για μία μεσημεριανή έξοδο για φαγητό. Το καρό, μάλιστα, έχει την ευκολία ότι μπορεί να συνδυαστεί τόσο με jeans, όσο και με chinos. Aν έχει δε και εξαιρετικό σχέδιο σαν εκείνα που είδα στα Superdry, τότε ακόμα καλύτερα.

mall7

Superdry, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199907

Ασυζητητί παλτό για στιλάτες εμφανίσεις

Λίγο την προσοχή σας εδώ φίλοι. Το παλτό πλέον, δεν έχει τους ίδιους συνδυασμούς όπως εκείνα που φορούσαν οι μπαμπάδες μας, ούτε ακουμπάνε το πάτωμα σαν να βρισκόμαστε στο Matrix του 1999. Παλτό στις μέρες μας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντύνεσαι απαραίτητα σαν τον «Νονό». Τα παλτό μπορούν να υποστηρίξουν από πουκάμισο με μποτάκι, μέχρι αθλητικό με hoodie. Απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα, στη μοναδική υπεροχή που προσφέρουν τα Jack & Jones.

mall8

Jack & Jones, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6195758

Το φλις γεννήθηκε για να σε κρατήσει ζεστό

Αν οι μπλούζες που φοράς αγγίζουν ήδη το στυλ, γιατί να μην προτιμήσεις αυτές που συνδυάζουν το 2 σε 1; Οι μπλούζες που βρήκαμε στο κατάστημα της Columbia όχι μόνο συνδυάζονται με ό,τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, αλλά με τη φλις επένδυσή τους θα φροντίζουν να σε κρατήσουν ζεστό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

mall9

Columbia, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300176

Και μιλώντας για chinos είδαμε αυτό εδώ

Μπορεί οι άντρες να έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας τη Staff με την τελευταία λέξη της αντρικής μόδας όσον αφορά στα jeans, αλλά δεν γίνεται να παραλείψουμε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι που θα βρεις στη συλλογή της. Πρόκειται για μία πιο φαρδιά γραμμή chinos που το κάνει ιδανικό για βόλτα στην πόλη, καφέ ή ακόμη και έξοδο για φαγητό και βγάζει στην επιφάνεια τον πιο στυλάτο εαυτό σου. Μοναδικό σε κάθε περίπτωση.

mall10

Staff, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300358

Για έξοδο πάντα με ένα καλό leisure παπούτσι

Τις παλιές, καλές ημέρες λέγαμε να πάρουμε ένα παπούτσι που να ταιριάζει σε χρωματισμό με ό,τι επιλέξουμε να φορέσουμε. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που η παπουτσοθήκη έχει, πρωτίστως, μαύρα, γκρι και σκούρα μπλε παπούτσια. Οι τάσεις, ωστόσο, έχουν αλλάξει. Το leisure παπούτσι ταιριάζει σε οποιαδήποτε απόχρωση με οποιαδήποτε επιλογή και αν κάνουμε. Από ροζ παπούτσι με γκρι κοστούμι μέχρι στρατιωτικό χακί με μπλε chinos. Παρομοίως, δώσαμε βάση στο burgundy, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τη συλλογή της Vans στα Sneaker Cage. Και με ένα burgundy leisure παπούτσι, μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά τα πάντα.

mall11

Sneaker Cage, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 218 2181627

Και γιατί όχι ένα πορτοφόλι;

Για όλα εκείνα τα χαρτονομίσματα που βγήκαν σαν παλιόχαρτα μέσα από τις τσέπες. Για όλες εκείνες τις φορές που βγάζεις τις κάρτες σου και συνειδητοποιείς πως το πορτοφόλι σου μοιάζει με κοτρόνα. Όχι λοιπόν. Στο Parex θα βρεις λεπτά, στυλάτα, μοντέρνα αντρικά πορτοφόλια, ώστε να μην νιώθεις ότι κουβαλάς πέτρες. Και ναι, το χρειάζεσαι.

mall12

Parex, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 216 0707730

Αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για τον φετινό χειμώνα και τις γιορτές που πλησιάζουν, ελπίζουμε να σου δώσαμε μερικές ιδέες που θα σου λύσουν τα χέρια στην επόμενη έξοδό σου για stylish αγορές. Το σίγουρο είναι πως στο The Mall Athens, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, σε ένα και μόνο απόγευμα. Και αυτό είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved