Pexels Έβαλες το κουστούμι, ξέρεις όμως με τι ρολόι ταιριάζει;

Μερικές επιλογές «σιγουράκια» για να μην σε πιάσουν αδιάβαστο.

Τα ρολόγια και τα κουστούμια από πάντα πηγαίνανε μαζί αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλοι μας ξέρουμε να τα συνδυάζουμε σωστά. Μανσέτες, μανικετόκουμπα, ένα λεπτό, κομψό ρολόι. Οι γιορτές πλησιάζουν, το κλασικό κυριαρχεί. Προσοχή όμως. Δεν ταιριάζουν όλα τα ρολόγια με το κοστούμι, όσο ακριβά και να είναι. Πρέπει να έχεις γνώσεις για να βάλεις το σωστό ρολόι με το σωστό κουστούμι. Μπορεί να φαίνεται εύκολη δουλειά αλλά δεν είναι. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως επειδή φοράς ένα κομψό κουστούμι, τελικά θα έχεις και το κατάλληλο ρολόι. Πρέπει όμως κάτι να κάνεις γι’ αυτό. Μην επαναπαύεσαι. Ανέβασε το στυλιστικό level σου μαθαίνοντας πώς να φοράς σωστά το ρολόι σου με το κουστούμι. Από φινετσάτα καλά ρολόγια για επίσημα ενδυματολογικά σύνολα έως πιο casual, σ' αυτόν τον αναλυτικό οδηγό θα διαβάσεις τα σημαντικότερα must-knows που θα απογειώσουν το στυλ του κουστουμιού σου.

 

 
 

Τα 10 πιο φημισμένα ρολόγια στην ιστορία του cinema

Τα lux (πολυτελή / ακριβά) καλά ρολόγια κοστουμιού αναμφίβολα αποτελούν το glam κομμάτι σου. Έχουν συνήθως πιο στενό καντράν και πιο λεπτό λουράκι. Τις περισσότερες φορές, οι δείκτες είναι απλοί και το design του καντράν μινιμαλιστικό (δεν υπάρχουν δηλαδή εντυπωσιακοί χρονογράφοι ή ενδείξεις φάσεων σελήνης). Εάν ποτέ σκοπεύεις να αποκτήσεις μόνο ένα ρολόι, καλό θα ήταν να είναι ένα καλό ρολόι κοστουμιού. Το καλό με αυτού του τύπου τα ρολόγια είναι η στυλιστική ελαστικότητά τους, δηλαδή μπορούν να ταιριάξουν εξίσου καλά με το καλό κοστούμι σου όσο και με τα αγαπημένα τζιν σου.

 

 
 

Ένα καλό ρολόι μπορεί να γίνει το τέλειο ανδρικό αξεσουάρ για smart και επίσημα looks ή για όποτε τέλος πάντων επιθυμείς να δείχνεις στα καλύτερά σου και να κάνεις καλή εντύπωση.

Στο γραφείο

Σε επαγγελματικά ραντεβού και συνεντεύξεις

Σε ειδικές περιστάσεις: γάμοι, garden πάρτι, επετειακά δείπνα, κτλ.

Σε black-tie εκδηλώσεις

Στην όπερα ή στο θέατρο

Στο country club

Ένα καλό ρολόι σίγουρα θα προσθέσει πολλούς πόντους στην αρρενωπή γοητεία σου. Θα αλλάξει το κοστούμι σου από συνηθισμένο σε suave. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή και για πιο casual weekend ενδυματολογικά σύνολα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved