Αισθάνομαι πιο κοντά στον πατέρα μου όταν φοράω τα ρούχα του

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να «κλέψεις» από την ντουλάπα του πατέρα σου.

Πριν λίγο καιρό που πήγα για καλοκαίρι στο νησί, με ρώτησε η μάνα μου αν ήθελα να δοκιμάσω κανένα ρούχο του πατέρα μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι μερικά χρόνια τώρα αλλά μένουν πολύ κοντά κι έχουν καλές σχέσεις. Ουσιαστικά είναι σαν να μην έχουν χωρίσει κάπως. Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα έκλεβα κάτι από την ντουλάπα του πατέρα μου με την συγκατάθεση της μάνας μου. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έβρισκα πάντα. Ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, σώβρακα, σακάκια. Πραγματικά ο πατέρας μου έχει άπειρα ρούχα που δεν φοράει ποτέ. Τα έχει και σκονίζονται μέσα στη ντουλάπα. Πολλές φορές όμως δυσκολεύομαι ακόμη και να διαλέξω, πρέπει όμως να προσέχω γιατί μετά δεν χωράνε στη βαλίτσα της επιστροφής μου.

 

 
 

Πώς να φρεσκάρεις την καλοκαιρινή σου ντουλάπα χωρίς να ξοδευτείς

Μπορείς να βρεις μεγάλους θησαυρούς μέσα στις ντουλάπες των μπαμπάδων όλου του κόσμου. Όλοι οι μπαμπάδες έχουν κόλλημα με τα ρούχα μιας και είναι και άντρες. Κι έτσι με τα χρόνια τα ρούχα συσσωρεύονται αμείλικτα μέσα σε συρτάρια και κομοδίνα. Στο τέλος ο κάθε μπαμπάς εκεί έξω διαθέτει ένα ολόκληρο κατάστημα με ρούχα που δεν φοράει ποτέ. Έχει τύχει να περάσω χειμώνα μόνο με τα ρούχα του πατέρα μου. Το αστείο είναι πως όντως νιώθω πιο κοντά του όταν τα φοράω. Είναι περίεργο. Το θέμα είναι να ξέρεις να διαλέγεις τα σωστά ρούχα, γιατί όσο κι αν δεν το πιστεύεις πολλά από τα κομμάτια που θα βρεις στην ντουλάπα του είναι σήμερα στη μόδα.

 

 
 

Για παράδειγμα κάποιες fleece ζακέτες ή μερικά από τα παλιά του πουκάμισα μπορείς εύκολα να τα βρεις στα πιο κουλ καταστήματα ρούχων στο ίντερνετ και μάλιστα υπερκοστολογημένα. Γιατί να μην γλιτώσεις μερικά ευρώ και να έχεις πάνω σου και την αίσθηση του πατέρα σου; Μοιάζει καλό; Είναι. Δοκίμασε το.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved