Αν κάνεις εκκαθάριση στη ντουλάπα, ποια είναι τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις;

Μία λίστα με το τι πραγματικά δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί μέσα.

Η ντουλάπα του άντρα είναι και ο ναός του στυλ του. Τίποτα δεν πρέπει να περισσεύει εκεί μέσα και τίποτα δεν πρέπει να είναι περιττό.

Όλα θα είναι ένα κι ένα και τότε θα δεις πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το ντύσιμο σου, θα μπορείς να βρίσκεις ότι θέλεις, ότι ώρα το θέλεις. Όλο αυτό όμως θέλει μία οργάνωση, οργάνωση που χρειάζεται χρόνο, γνώση και υπομονή για να γίνει σωστά.   

 

 
 

Τα ρούχα δεν κάνουν τον άνδρα. Η στάση του σώματος παίζει σημαντικότερο ρόλο. Η πυγμή επίσης. Η δύναμη του λόγου, του μυαλού και του σώματος προσθέτουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σου.

Τα μοναδικά ρούχα που χρειάζεσαι στις διακοπές σου

Μπορεί τα ρούχα να είναι λεπτομέρεια από την άλλη όμως είναι η βιτρίνα του και η βιτρίνα αντικατοπτρίζει και το εσωτερικό του. Οπότε τα ρούχα και στο στυλ σου είναι πολύ σημαντικά.  
Για έναν αληθινό άνδρα, τα ρούχα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

 

 
 

Αλλά αυτό το κερασάκι δεν πρέπει να είναι για πέταμα. Όπως ακριβώς οφείλεις να κάνεις σε μερικά ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στη ντουλάπα σου: Πέταμα. Μην τα λυπάσαι, πέτα ότι δεν φοράς και ότι δεν σου κάνει όρεξη να το βλέπεις.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved