Το ρολόι στον καρπό σου αποκαλύπτει πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζεις

Τι είδους άντρας είσαι σύμφωνα με την τεχνολογία που φέρεις στο χέρι σου.

Το ανδρικό ρολόι είναι ιστορία, το ανδρικό ρολόι είναι στυλ και ποιότητα. Ποιότητα του ίδιου του άντρα, υπάρχουν όμως πολλά είδη ρολογιών εκεί έξω και αυτό που φοράς στον καρπό σου λέει και το τι τύπος είσαι. Αποτελεί το πιο διαχρονικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα και είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής του. Ο λόγος για το ανδρικό ρολόι που αγκαλιάζει τον καρπό εκατομμύρια ανδρών ανά τον κόσμο για να τους προσδώσει γοητεία, κύρος και δύναμη. Όλα τα ρολόγια δεν είναι όμως τα ίδια. Ανάλογα με το τι φοράς τότε είσαι κι ένας άλλος τύπος ανθρώπου. Είναι συνήθως το πρώτο πολύτιμο δώρο που προσφέρει ο πατέρας στον γιό του κατά την ενηλικίωση, η πιο κομψή και στιλάτη επιλογή δώρου από τον γαμπρό στον κουμπάρο και το αντίστροφο και ταυτόχρονα η πιο προσωπική προτίμηση κάθε άνδρα που επιθυμεί να τιμήσει κάποια από τις πιο σημαντικές του νίκες κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

 

 
 

Γιατί αυτό το ρολόι Casio αρνείται να πεθάνει;

Φυσικά και το ρολόι σου μιλάει για σένα. Όπως μιλάει και το κοστούμι σου ή το t-shirt σου. Όπως μιλάει το ίδιο το γεγονός ότι προτιμάς να ντύνεσαι με κοστούμι αντί για t-shirt. Δεν είναι τόσο το θέμα της τιμής του ρολογιού. Εξάλλου λίγοι ξέρουν πραγματικά πόσο κοστίζει ένα πολύ ακριβό μοντέλο. ΟΚ, ένα καλό ρολόι θα «δείξει» έτσι κι αλλιώς, αλλά το ρολόι σου θα μιλήσει για σένα -και θα πει πολλά- είτε το αγόρασες 100 είτε 100.000 ευρώ. Το ανδρικό ρολόι προσφέρει πολλές και χρήσιμες λειτουργίες στον κάτοχό του, παράλληλα όμως διακατέχεται και από μία σειρά συμβολισμών που του χαρίζουν την κυρίαρχη θέση στο πάνθεον των ανδρικών αξεσουάρ. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του κατάλληλου ρολογιού που αναδεικνύει την προσωπικότητα του κάθε άνδρα και τονίζει τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του χαρακτήρα του, απαιτεί προσοχή, ώριμη σκέψη και φυσικά τη συμβουλή των ειδικών.

Εμείς διαλέξαμε κάποια από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα τύπων ρολογιών και τύπων ανδρών που τα φοράνε:

Περιπετειώδης και σπορ τύπος

Ακόμη κι αν δεν εμφανιστείς ντυμένος με κορμάκι τριαθλητή, αλλά φορέσεις ένα σακάκι και ένα παντελόνι, δεν θα κρύψεις ότι το πάθος σου είναι τα σπορ, αν φοράς ένα ρολόι σαν το Garmin Forerunner, που δεν μετρά μόνο την ώρα, αλλά και θερμίδες, σφυγμούς, χιλιόμετρα, πεταλιές και πολλά ακόμη.

 

 

Τρελαμένος με την Apple

Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς το τελευταίο iPhone, βγάζεις σπυράκια όταν ακουμπάς το πληκτρολόγιο οποιουδήποτε άλλου υπολογιστή εκτός από Mac και είσαι τόσο κολλημένος, που ακόμη και το Apple Music το θεωρείς καλύτερο του Spotify. Φυσικά και το ρολόι σου είναι Apple Watch.

 

 

Κολλημένος με την τεχνολογία

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δέκα smartwatches που είναι καλύτερα από το Apple Watch και το έχεις ήδη κάνει, φορώντας ένα από αυτά στον καρπό σου και όντας πάντα έτοιμος να υποστηρίξεις την επιλογή σου.

 

 

Στυλ πιλότου

Εντάξει δεν τα φοράνε μόνο οι πιλότοι αυτά τα ρολόγια.

 

Αρχιτέκτονας ή καλλιτέχνης

 

Άρα καταδέχεσαι να φορέσεις μόνο ψαγμένα πράγματα, ακόμη και πιο οικονομικά, δεν έχει σημασία. 

 

 

Ράπερ ή έστω τράπερ

Εδώ δεν υπάρχουν σχόλια

grime rappers



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved