Ο coach Ιτούδης δεν θα πάρει ποτέ τεχνική ποινή για το ντύσιμό του

Εκτός από ευγενικός και στρατηγικός, το κατέχει και με το στυλ.

Εντάξει, προφανώς και θα ευλογήσουμε τα γένια μας. Όποιον και να είχαμε στον πάγκο της Εθνικής, θα φωνάζαμε  «Ελλαδάρα, Ομαδάρα» όπως έκανε και ο Φάνης Λαμπρόπουλος στις κερκίδες που κόντεψε να ξελαρυγγιστεί. Αλλά, πως να το κάνουμε, το ευχαριστιέσαι περισσότερο να φωνάζεις για την χώρα σου και να έχεις τον καλοντυμένο, ευγενή και μετρημένο coach Ιτούδη στον πάγκο σου. Γιατί; Γιατί είναι το πρόσωπο που θα ήθελες να βλέπεις γενικά στους κόουτς εκεί έξω.

Διαβάστε επίσης: Το «YOU HAD ONE JOB» της FIBA στην Τσεχία είναι το τρολ της εβδομάδας

 

Μου θυμίζει εκείνα τα ξένα περιοδικά που έκαναν αφιέρωμα στο ντύσιμο του Zidane, του Guardiola και του Wenger. Μπάλα θα μου πεις, αλλά οι άνθρωποι έβγαιναν στο γήπεδο και νόμιζες πως ήταν καλεσμένοι στην εβδομάδα μόδας. James Bond στην καλύτερη, John Wick στην χειρότερη. Και πέρα από το γεγονός ότι ο coach Ιτούδης είναι ο πιο μετρημένος από τους ανθρώπους που έχουν κάτσει στον πάγκο μας, που εκτός από τις γνώσεις του στη ρακέτα κάνει μαθήματα ήθους και χαρακτήρα, ανακαλύψαμε και αυτό: είναι ξεκάθαρα από τους πιο καλοντυμένους coaches που έχουν δει τα μάτια μας.

 

3597485

 

Koστούμι στα χρώματα μας μεν, αλλά παράλληλα με πίστη στο navy blue χρώμα, με την γραβάτα να φτάνει στη royal απόχρωση. Με IWC ρολόι (σ.σ.: ένας συντάκτης μας επιμένει πως ο coach φοράει το μοντέλο Big Pilot) και με το μαλλί προς την slick back εκδοχή. Αποτέλεσμα; Ένας προπονητής που έχει κατακτήσει το στυλ και οδεύει ολοταχώς να σηκώσει και το τρόπαιο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αγγίξει το Final Countdown των Europe, αλλά θα έχουμε να θυμόμαστε δύο εμφανίσεις από αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στο παρκέ και εκείνη του coach Ιτούδη δίπλα σε αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα navy blue κοστούμι.

 

 

Γιατί αν μη τι άλλο, όταν θες να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να συμπεριφέρεσαι και να ντύνεσαι σαν ένας από αυτούς. Και ο coach το έχει κερδίσει αυτό κατά κράτος. Δημήτρη Ιτούδη σε ευχαριστούμε για όλα. Συνέχισε έτσι. Και με το ίδιο στυλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved