ΙΝΤΙΜΕ Το «YOU HAD ONE JOB» της FIBA στην Τσεχία είναι το τρολ της εβδομάδας

Μα ποιος έβαλε το τελευταίο καλάθι των Τσέχων και χάλασε τη σειρά των αποτελεσμάτων;

Πέρα από τα δυνατά παιχνίδια και τις συγκινήσεις που μας προσέφερε η νοκ άουτ φάση του Eurobasket 2022 τελικά είδαμε και ένα άλλο είδους μπάσκετ. Άλλωστε ο κόουτς Ποτσέκο έχει γίνει μεγαλύτερη μούρη και από τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο μετά την αγκαλιά αλά Notebook μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας.

 

 

Ζήλεψε η FIBΑ και το έριξε στο χιούμορ

Ποιος είπε ότι το παραπάνω bromantic duo ή η αγχωτική νίκη της Εθνικής μας Ομάδας επί των Τσέχων ήταν το μοναδικό highlight ελληνικού ενδιαφέροντος από τη χτεσινή βραδιά;

Μία ανακολουθία στα χιαστί αποτελέσματα της ημέρας έδωσε στα social media της FIBA δυνατή έμπνευση και ταυτόχρονα στους προολυπτικούς της διοργάνωσης να ψάχνουν με «καραμπίνα» τον Τσέχο που σημείωσε το τελευταίο καλάθι της χτεσινής αντιπάλου. Το μυστικό κρύβεται στα χτεσινά αποτελέσματα (11/9) όπου όλα ήρθαν με το ίδιο σκορ 94-86. (Πολωνία-Ουκρανία, Φινλανδία-Κροατία, Ιταλία-Σερβία). Όλα εκτός από το Ελλάδα-Τσεχία που έληξε 94-88.

 

fiba

 

Βεβαίως το πιο ευφάνταστο από όλα ήταν το σχόλιο της FIBA όπου αποφάσισε να τρολάρει την Εθνική Τσεχίας, σχολιάζοντας πάνω από τα αποτελέσματα ότι «είχατε μια δουλειά» στα αγγλικά, ουσιαστικά λέγοντάς τους ότι χάλασαν τη σειρά των (κοινών) αποτελεσμάτων. Η αλήθεια είναι ότι οι αντίπαλοί μας το προσπάθησαν αρκετά χτες για να κάνουν την έκπληξη αλλά για χάρη των προοληπτικών έπρεπε να κάνουν λίγο κράτει στο τέλος. Αυτό το τρίποντο στο 92-85 δεν χρειαζόταν.

 

Greece Czech Republic


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved