Πώς θα κρατήσεις το κουστούμι σου καινούριο για μια ζωή

Πρέπει να γνωρίζεις ορισμένα βασικά πράγματα για να το καταφέρεις.

Το να διατηρήσεις το κουστούμι σου σε καλή κατάσταση δεν είναι εύκολη κατάσταση σίγουρα. Μπορεί να ξέρεις να διατηρείς τα ρούχα σου αλλά όμως το κουστούμι θέλει λίγο διαφορετική αντιμετώπιση.

Κανείς δεν θέλει να δει το ολοκαίνουργιο Tom Ford κοστούμι του να μεταμορφώνεται σε κάτι αποκρουστικό.

Πώς θα καταλήξεις στο κατάλληλο κοστούμι για σένα;

Το κοστούμι, όμως, χρειάζεται, όχι μόνο περιποίηση, αλλά και ιδιαίτερη προσοχή. Ο κανόνας λέει πως αν δεν προσέξεις το κοστούμι, κανείς δεν πρόκειται να σε προσέξει όταν θα το φορέσεις.

Για αρχή, αυτό πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις κάποια βασικά, αλλά πολύ συνηθισμένα λάθη που «βασανίζουν» το ύφασμα και καταστρέφουν τη φόρμα του αγαπημένου σου ρούχου.

 

 
 
Οι φθηνές πλαστικές ή συρμάτινες κρεμάστρες είναι όργανα βασανισμού που κανένα κοστούμι δεν πρέπει να βιώσει. Μια ακατάλληλη κρεμάστρα μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τσαλακώματα στο σακάκι και ιδιαίτερα στο ύψος των ώμων.

Το χειρότερο, είναι πως τις περισσότερες φορές που πηγαίνουμε το κοστούμι στο καθαριστήριο, κατά 95% θα μας το παραδώσουν σε μια μεταλλική και απαράδεκτη κρεμάστρα. Οι κρεμάστρες της δικής σου ντουλάπας θα πρέπει να είναι μεγάλες και ξύλινες. Αυτές θα προστατεύσουν το ύφασμα και θα βοηθήσουν το σακάκι να παραμείνει ατσαλάκωτο.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Ποια είναι τα σωστά βήματα;

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις το κουστούμι σου για πάντα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved