James Bond Πώς θα καταλήξεις στο κατάλληλο κοστούμι για σένα;

Πέντε συμβουλές για να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα.

Το κοστούμι είναι η ανδρική ταυτότητα. Το απόλυτο ανδρικό outfit που ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άνδρες. Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα του τουλάχιστον ένα κοστούμι που θα είναι έτοιμο να το φορέσει, όταν του χρειαστεί. Είτε σ’ ένα επαγγελματικό ραντεβού, είτε σε μία εκδήλωση όπως γάμος ή βάφτιση. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι θα το κοστούμι που ταιριάζει σε σένα και παρακάτω θα διαβάσεις 5 συμβουλές ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο.

Το ύφασμα

Είναι καθοριστικό για το πώς θα στρώνει πάνω σου. Το ιδανικό θα ήταν να διαλέξεις ένα από μαλλί, ωστόσο αυτό μπορεί να ξεφύγει στην τιμή. Το βαμβάκι αποτελεί επίσης μια καλή επιλογή.

 

 

Το χρώμα

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις το πρώτο σου κοστούμι τότε η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να είναι η σωστή. Το μαύρο είναι επίσημο και κλασσικό αλλά μπορείς να παίξεις και μ’ ένα μπλε ή γκρι-ανθρακί.

Εφαρμογή

Το βασικότερο σε ένα κοστούμι είναι να σου στρώνει σωστά. Με άλλα λόγια, όσο κι αν σου αρέσει το χρώμα ή η ποιότητα ενός κοστουμιού αν δεν εφαρμόζει σωστά επάνω σου πρέπει απλώς να το απορρίψεις.

4 συμβουλές για το αντρικό καλοκαιρινό στυλ

Μην βιαστείς

Το να κάνεις μία έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις στο κοστούμι που θέλεις είναι σημαντικό. Μην το αγοράσεις από το πρώτο μαγαζί αλλά δώσε χρόνο ώστε να ψάξεις το κατάλληλο.

 

 

Το μπάτζετ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι τα χρήματα που θέλεις να δώσεις. Το να πας κατασταλαγμένος ως προς το ποσό που θέλεις να ξοδέψεις είναι σημαντικό και θα σε κάνει να μην σπαταλήσεις μια περιουσία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved