Τι κυριαρχεί ήδη το φετινό φθινόπωρο στις ντουλάπες μας;

Μερικά tips για να είσαι ενήμερος για τη νέα γκαρνταρόμπα σου.

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και σιγά σιγά θα αρχίσεις να οργανώνεις τη ντουλάπα σου για τον χειμώνα. Οι νέες τάσεις της ανδρικής μόδας είναι εδώ κι εσύ πρέπει να είσαι ενήμερος έτσι ώστε να ανανεώσεις την ντουλάπα σου.

 

 

Οι σχεδιαστές για φέτος αποφάσισαν να επιστρέψουν στα βασικά, κι έτσι το street style είναι από τις βασικές αρχές του φθινοπώρου. Ρίξε μια ματιά για το τι πρέπει να αγοράσεις φέτος μόλις μπουν τα κρύα

Τώρα πια που μπήκε και σχεδόν επίσημα το φθινόπωρο, όλοι μας θα πρέπει να προσαρμόσουμε το ντύσιμό μας με βάση το νέο καιρό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, κάτι σαν αναγκαστικό κακό.

 

 
 

Σίγουρα το τι μπορείς να φορέσεις αυτήν την περίοδο δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Αλλά από την άλλη είναι μία επένδυση να καταλάβεις τις νέες τάσεις.

Θέλεις λίγο η πανδημία λίγο το αβέβαιο μέλλον, το χειμώνα δε θα βρεις πολλές πολυτέλειες και επίσημα ενδύματα. Σίγουρα όμως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει εσένα.

 

 
 

Αντιθέτως, επικρατεί το αθλητικό στυλ και το πολύ άνετο look σε κάθε σου εμφάνιση. Ας δούμε, λοιπόν, τις τάσεις που επικρατούν το φθινόπωρο/χειμώνα.

Τα ρούχα μας προφανώς θα πρέπει να πάψουν να είναι τόσο ελαφρά και να γίνουν κάπως πιο κλειστά. Ας δούμε τι μπορεί να φορέσει ένας άντρας φέτος το φθινόπωρο.

Δες εδώ μερικές προτάσεις για το φθινόπωρο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved