Γιατί το dry scooping είναι η πιο επικίνδυνη μόδα που έβγαλε ποτέ το TikTok;

Μην το προσπαθήσεις στο σπίτι, μπορεί να πάθεις καρδιακή προσβολή.

Πολλά έχουνε δει τα μάτια μας σε αυτό το πράγμα που λέγεται TikTok, κάθε μέρα βγαίνουν κι άλλα viral πράγματα από (τις περισσότερες φορές) βλακείες που κάνει ο κόσμος για να περνάει την ώρα του.

Υπάρχει όμως εδώ ένα κοινωνικό αντίκτυπο το οποίο φτάνει σε στιγμές σε όρια ύψιστης επικινδυνότητας.

 

 

Μη ξεχνάμε πως ακόμη και μικρά παιδιά έχουν κινητά πλέον και μπορούν να βλέπουν τέτοια βίντεο. Για να μπούμε όμως στο ζουμί…εδώ έχουμε να κάνουμε με κατάποση συμπληρωμάτων διατροφής (και μάλιστα πολύ ισχυρών) τα οποία περιέχουν κρεατίνες, καφεΐνη και διάφορα άλλα χημικά κατεργασμένα components τα οποία είναι σχεδιασμένα από τους κατασκευαστές τους για κατανάλωση με νερό.

 

 

Εδώ λοιπόν οι εξυπνάκηδες του TikTok, για μερικά views παραπάνω (πιθανότατα οι ίδιοι τύποι που το κάνουν αυτό θα πουλούσαν τη μάνα τους live σε κάποιο σκλαβοπάζαρο για να έχουν το πρώτο τους εκατομμύριο ακολούθους) παίρνουν το συγκεκριμένο Pre workout συμπλήρωμα διατροφής και το κατεβάζουν στην κυριολεξία με τα κουτάλια μπροστά στη κάμερα.

 

 

Όλο αυτό το πανηγύρι φυσικά είναι αποτέλεσμα των Αμερικάνων που θέλουν να φουσκώνουν μέσα σε μία μέρα και μετά να ποζάρουν στην κάμερα δίπλα από κάποιο όργανο γυμναστικής…

Εμείς φυσικά βλέπουμε όλο αυτόν τον κακό (και απόλυτα κακόγουστο…) χαμό και δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε προς τα πού οδεύει ετούτος ο άμοιρος κόσμος.

Τι είναι το επόμενο βήμα; Live εκτελέσεις; Ζωντανές μεταδόσεις από μαζική ανοησία; TikTok βίντεο για το ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη χοντράδα της Γης; Για να δούμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved