Πώς ξεκίνησε η μόδα του κοσμήματος στους καλλιτέχνες του hip hop

Το «Ice Cold» είναι το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την ιστορία της μόδας.

Το φαινόμενο να φοράνε οι ράπερ έντονα και τεράστια κοσμήματα στο λαιμό, στα χέρια αλλά και στα δόντια τους, δεν μας είναι κάτι το ξένο έτσι δεν είναι;

Εκτός βέβαια από το ραπ τώρα υπάρχει και το λεγόμενο trap το οποίο είναι στην ουσία μία εξέλιξη του ίδιου του hip hop.

 

 

Το τρίο από την Ατλάντα, οι Migos, είναι γνωστό για τις trap επιτυχίες του και τα κοσμήματα που φορούν τα μέλη του, μεταξύ άλλων, εικονικές αλυσίδες πολυτελών brand και πανάκριβα ρολόγια.

 

 
 

Ναι όλοι μας έχουμε δει τέτοια κοσμήματα, άλλοι από βίντεο στο ίντερνετ και άλλοι ακόμη κι από κοντά, αν μας έχει τύχει στο δρόμο μας ένας από εκείνους τους ράπερ.

Οι Migos θέλησαν να αναλάβουν την παραγωγή σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ice Cold» που ανιχνεύει την ιστορία των κοσμημάτων της ραπ σκηνής από τη δεκαετία του ‘80 έως σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ κάνει μία αναδρομή στη σκηνή του hip hop και μας εξηγεί αναλυτικά γιατί οι ράπερ θέλησαν να φορέσουν στο λαιμό τους όλα εκείνα τα βαριά και μεγάλης αξίας κοσμήματα τους.

 

 
 

Σε σκηνοθεσία του ανερχόμενου σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, Κάραμ Γκιλ η σειρά του YouTube Originals περιλαμβάνει συνεντεύξεις για αλυσίδες, μπρασελέ, δαχτυλίδια, οδοντικά κοσμήματα και ρολόγια από πρωτοπόρους του hip-hop όπως ο Slick Rick και ο Rakim, κοσμηματοποιούς, όπως ο Ben Baller και ο Elliot Eliantte, και ράπερ όπως οι Lil Yachty, ASAP Ferg, Lil Baby, French Montana και άλλους.

Δες εδώ για να δεις για τι πράγμα μιλάμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved