Από τον Redford στον DiCaprio, αυτά είναι τα style lessons του Jay Gatsby

Μερικές στιλιστικές συμβουλές από έναν σημαντικό λογοτεχνικό ήρωα του εικοστού αιώνα.

Σε ποιον δεν αρέσουν τα speakeasy bars, οι πολυτελείς βίλες, τα καπέλα και οι εντυπωσιακές γυναίκες; Όλοι μας κάποτε έχουμε ονειρευτεί να ζήσουμε μία ζωή σαν εκείνη του Jay Gatsby. Το λογοτεχνικό αριστούργημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ έχει αφήσει ιστορία όχι μόνο στον κόσμο της λογοτεχνίας αλλά και στο φανταχτερό κόσμο της ανδρικής μόδας.

 

 

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί που τον έχουν υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη δηλαδή ο Robert Redford και ο Leonardo DiCaprio δεν φοβήθηκαν ποτέ να φορέσουν φανταχτερά ροζ πουκάμισα, τιράντες και καπέλα.

 

 
 

Θα μου πεις βέβαια από την άλλη αυτή ήταν και η μόδα της εποχής, αλλά μία τόσο όμορφη μόδα που πραγματικά αξίζει να βάλεις κάποια στοιχεία της στην γκαρνταρόμπα σου.

 

 
 

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις λίγο περισσότερη class με τα όμορφα πλεχτά πουλόβερ και τα λινά παντελόνια. Εκείνη η εποχή είναι πραγματικά ένας θησαυρός για τον άντρα που θέλει να βάλει έναν τόνο vintage στο στυλ του.

 

 
 

Μέσα στο βιβλίο του Φιτζέραλντ ο συγγραφέας εξηγεί πως ο πρωταγωνιστής του έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία για το ροζ. Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εποχής εκείνης και σου τα παρουσιάζουμε εδώ για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

Δες μερικά από τα πιο εξαίσια κομμάτια της εποχής Jay Gatsby:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved