Όταν έρθει η ώρα να ζητήσεις συμβουλές ανδρικού στυλ ο θείος Frank ξέρει

Ο Frank Sinatra έχει πάντα μια καλή κουβέντα να σου πει για το ανδρικό ντύσιμο κι όχι μόνο.

Αν υπήρξε ένας άντρας που σε όλη του τη ζωή δόξασε και δοξάστηκε από το ανδρικό στυλ τότε αυτός είναι ο Frank Sinatra. Ποιος δεν έχει δει έστω και μία φωτογραφία του; Ποιος δεν έχει ακούσει έστω κι ένα από τα τραγούδια του; Ο άνθρωπος είναι η επιτομή του άνδρα με στυλ.

 

 
 

Αν υπήρξε κάποιος που ανέδειξε σωστά το κοστούμι, ανεξάρτητα από την περίσταση, ήταν ο Sinatra. Αν κάποιος πήρε όλα τα ανδρικά κουσούρια και τα έκανε στυλ τότε αυτός είναι ο Frank.

Δες εδώ μερικά tips που θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το ντύσιμο κι όχι μόνο:

 

 

Πάντα ελαφρώς oversized – με τον καλύτερο τρόπο – και συνδυασμένο με γραβάτα, πουκάμισο, γυαλιστερά παπούτσια και ένα καπέλο trilby. Aλλά ας μην μπούμε ακόμη σε λεπτομέρειες. Ας αφήσουμε τον ίδιο τον θείο Frank να μας μάθει τι σημαίνει να είσαι άντρας.  

 

 
 

Ο Sinatra πετύχαινε το τέλειο στυλ ξανά και ξανά. Ντυνόταν σαν να περίμενε να φωτογραφηθεί κάθε μέρα της επαγγελματικής του ζωής – και αυτό απέδωσε. Κάπως έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς. Πάντα έτοιμοι και πάντα στην τρίχα.

Έχει γίνει από τότε ένα ίνδαλμα της εποχής και ένας από τους πιο καλοντυμένους άνδρες που έχουν τιμήσει ποτέ την βιομηχανία. Τώρα είναι απλά ο θεός του ανδρικού στυλ, ο άνθρωπος που μόλις αισθανθούμε μία κάποια αδυναμία στην κρίση μας, τότε πάντα τον συμβουλευόμαστε.

Δες εδώ μερικές από τις πολύτιμες συμβουλές του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved