Ο Jeff Goldblum έχει ωραίο στυλ όταν δεν κυνηγάει δεινόσαυρους στο «Jurassic Park»

Μπορεί τα 90's να έχουν περάσει ωστόσο ο Jeff Goldblum μας βάζει τα γυαλιά (κυριολεκτικά) όσον αφορά το στυλ.

Ναι κάπου τον έχεις ξαναδεί αυτόν τον τύπο έτσι δεν είναι; Ίσως είχε λίγο διαφορετικό μαλλί, ίσως ήταν λιγάκι πιο παχύς ή λίγο πιο νέος; Ίσως τα ρούχα του να ήταν άλλης μόδας τότε. Πάντως η φάτσα του κάτι σου λέει, σίγουρα κάπου τον έχεις πετύχει και μάλιστα πρόσφατα.

 

 

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες όπως Η μύγα (The Fly, 1986), Σκοτεινός Αντίπαλος (Deep Cover, 1992), Τζουράσικ Παρκ (Jurassic Park, 1993), και στη συνέχεια του Ο Χαμένος Κόσμος: Τζουράσικ Παρκ (The Lost World: Jurassic Park, 1997) και Ημέρα Ανεξαρτησίας (Independence Day, 1997). Το 1996 σκηνοθέτησε μια ταινία μικρού μήκους, ονόματι Little Surprises και η οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους.

 

 
 

Τώρα κατάλαβες από πού τον ξέρεις; Ναι τον έχεις φάει στη μάπα σε άπειρες ταινίες και μάλιστα όλες πολύ γνωστές επιτυχίες. Ο τύπος είναι αυτό που λέμε ο γνωστός σου από την διπλανή πόρτα που για κάποιον παράξενο λόγο τον συμπαθείς αρκετά αλλά δεν γνωρίζεις γιατί ακριβώς.

Τώρα αποφάσισε να λανσάρει τη δική του μάρκα γυαλιά γιατί έτσι του ήρθε. Πως το λένε βρε αδερφέ; Βαρέθηκε τους εξωγήινους και τους δεινοσαύρους και το έριξε στη μόδα. Γιατί; Μα γιατί μπορεί.

 

 
 

Από το 2009 εως το 2010 υποδύονταν τον ντετέκτιβ Ζακ Νίκολς στην τηλεοπτική σειρά Νόμος και Τάξη. Τον υποδύθηκε σε 24 επεισόδια. Επίσης έχει εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες σε μικρούς ρόλους όπως Ξενοδοχείο Grand Budapest (The Grand Budapest Hotel, 2014). Να λοιπόν κι άλλα στοιχεία από πού τον ξέρεις αυτόν εδώ.

Τα γυαλιά που τώρα λανσάρει είναι από μία συνεργασία του με τον γνωστό σχεδιαστή Jacques Marie Mage και σίγουρα μπορούν να σε εμπνεύσουν για μερικές χαλαρές βουτιές σε κάποια απομονωμένη πισίνα κάποιας εξωτικής βίλας.

Δες εδώ για να δεις πως είναι τα γυαλιά: -



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved