Steve McQueen: Η Persol φέρνει και πάλι τα iconic γυαλιά ηλίου του King of Cool

Φυσικά μιλάμε για τα αναδιπλούμενα 714 και μάλιστα σε περισσότερα χρώματα από ποτέ.

Τα Persol βοήθησαν τον Steve McQueen να χτίσει τον μύθο του ή ο McQueen έχτισε τον μύθο των αναδιπλούμενων Persol; Όσο ιερόσυλο κι αν είναι να βάζουμε στο ζύγι το απόλυτο αντρικό πρότυπο με ένα ζευγάρι γυαλιά, είναι αδιανοητό να σκεφτούμε τον Bullitt ή τον Thomas Crown να φοράει κάποιο άλλο ζευγάρι γυαλιά. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ρόλων, αλλά και του ίδιου του Steve McQueen τελικά. 

 

 

Το μοντέλο 714 της Persol, περισσότερο γνωστά ως τα «σπαστά του McQueen» επιστρέφει και πάλι, αφού η εταιρεία τα προσθέτει και τα αφαιρεί από τη γκάμα της ανάλογα με τη χρονιά και τον δημιουργικό της οίστρο. Φέτος εκτός από τις κλασικές χρωματικές επιλογές σε ταρταρούγα και μαύρο προστέθηκαν και άλλες δύο, πιο ειδικές.

 

 

Η πρώτη είναι σε κίτρινο και μπλε φακούς, ένα homage στον χρωματικό συνδυασμό του αεροπλάνου Boeing Stearman που πιλόταρε ο McQueen. H άλλη έκδοση είναι σαφέστατα πιο exclusive, κάτι που υπαγορεύεται τόσο από τα υλικά κατασκευής, όσο και από τον συνολικό αριθμό παραγωγής. Η περιορισμένη αυτή έκδοση θα βασίζεται σε έναν σκελετό σκούρας ταρταρούγας με φακούς που έχουν δεχτεί επίστρωση από πλατίνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved