Τελικά αρέσουν παραπάνω στις γυναίκες oι άντρες με γυαλιά;

Αν έχεις μυωπία, έχεις ένα παραπάνω ατού.

Κάποτε τους έδειχνε όλος ο κόσμος και τους έβγαζε σπασίκλες ή φλώρους. Δεν ξέρουμε αν έχει να κάνει με το ότι ο Χάρι Πότερ φορούσε γυαλιά και άλλαξαν τα στερεότυπα, ωστόσο καλώς ή κακώς η παραπάνω διαπίστωση, ότι ένας άντρας από εκεί που κάποτε ήταν σπασίκλας με γυαλί μυωπίας, πλέον θαμπώνει παραπάνω τις γυναίκες δεν είναι απλώς μια ικεσία, αλλά ένα πραγματικό γεγονός.

Δεν είναι νέο πλέον ότι πολλοί άντρες, βάζουν γυαλιά μυωπίας χωρίς καν να έχουν δυσκολία στην όραση, απλά και μόνο για να είναι πιο ερωτεύσιμοι.

 

 

Σύμφωνα με έρευνα το να φορά κάποιος άντρας γυαλιά ουστικά του ανεβάζει κατακόρυφα το πρεστίζ και τον καθιστά ακαταμάχητο.

Μάλιστα η έρευνα έδειξε ότι εξωτερικά δείχνουν ακόμα πιο γοητευτικοί καθώς βλέπουν να αυξάνεται η αξιοπιστία τους, φαίνονται πιο έξυπνοι, σοβαροί και επιβλητικοί.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ διάσημους άντρες με γυαλιά μυωπίας, οι οποίοι όντως δείχνουν σαν να γεννήθηκαν για να φοράνε το συγκεκριμένο αξεσουάρ (για περαιτέρω πληροφορίες κάν’τε κλικ στην έρευνα παραπάνω). Και προφανώς δείχνουν ότι έχουν ένα παραπάνω λόγο να δείχνουν ακαταμάχητοι:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved