Έντεκα tips για να δείχνεις πάντα ακαταμάχητος

Ο ενδεκάλογος μιας συντάκτριας που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Θαύματα δεν μπορώ να κάνω, ούτε έχω το ραβδί του Harry Potter να σε μεταμορφώσω. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα, και θα το πιστεύω μέχρι να κλείσω τα αμυγδαλωτά μου μάτια, ότι ο άντρας δεν χρειάζεται να είναι ο Chris Hemsworth για να γίνει ακαταμάχητος. Δεν είστε το ωραίο φύλο και άρα έχετε όλο το ελεύθερο να παίξετε μπαλίτσα και με άλλα πράγματα ή καλύτερα λεμπτομέρειες. Τις οποίες στις έχω παρακάτω.

 

1. Άσε μούσι

Ναι ξέρω ότι θα γελάσεις, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω το συγκεκριμένο. Το μούσι εμπεριστατωμένα, σε δείχνει αυτομάτως πιο σέξι και μυστηριώδη, και άρα εντελώς ακαταμάχητο. Να το προτιμάς επίσης και για πρακτικούς λόγους: Καλύπτει ατέλειες, σημάδια και σπυριά.

giphy 5

 

2. Μην ξεχνάς τα γυαλιά ηλίου

Δε δέχομαι κανέναν άντρα ενήλικα χωρίς γυαλιά ηλίου-στον ήλιο φυσικά, όχι στο πόκερ. Προσδίδουν στυλ και αν βρεις το κατάλληλο σχέδιο θα σου δώσουν κάτι από την αίγλη των χολιγουντιανών. Δηλαδή δεν ξέρει ο Brad o Pitt και ξέρεις εσύ;

 

 

3. Έχε και λίγο ύφος

Με το σταυρό στο χέρι, δε γλέντησε κανείς. Παίξτο λίγο ιστορία ακόμα κι αν από μέσα σου γελάς. Το ύφος είναι το παν. Ύψωσε λίγο το πηγούνι. Οι γωνίες του προσώπου σου θα γίνουν αυτομάτως πιο έντονες. Και ξέρεις ότι εμείς τα κορίτσια τη θέλουμε τη γωνία την αντρική.

Μιλάς μαζί της με μηνύματα ΑΛΛΑ δεν θέλει να σε δει από κοντά;

 

4. Κυκλοφόρησε με τους φίλους σου

Επιστημονικά αποδεδειγμένα, οι άνθρωποι δείχνουν πιο ελκυστικοί όταν κυκλοφορούν σε groups. Είναι το φαινόμενο της μαζορέτας! Δεν ξέρω γιατί, δεν είμαι σίγουρη, αλλά η επιστήμη αυτό λέει.

 

5. Να είσαι καλό παιδί

Από μία ηλικία και μετά δεν μας αρέσουν τα κακά παιδιά, γιατί απλά μας σπάνε τα νεύρα. Οπότε, το να είσαι γλυκός, περιποιητικός και κύριος, δεν αφαιρεί από την αντρίλα σου. Ίσα ίσα την ενισχύει κιόλας.

 

6. Χαμογέλα… απαλά

Θα σου δείξω ένα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο παραδείγματα:

 

 

7. Φρόντιζε τον εαυτό σου

Δε λέω υστερίες και υπερβολές, αλλά και η σαπίλα δεν είναι γοητευτική. Και το ποτάκι σου θα πιεις, και τη βρωμιά σου θα φας, αλλά όλα με μέτρο. Άντρας που φροντίζει το σώμα του, δεν περνά απαρατήρητος.

 

8. Μάθε κιθάρα

Συγνώμη αλλά η έρευνα το λέει: Οι κιθαρίστες είναι σέξι και hot! Εδώ που τα λέμε, η ιστορία το έχει δείξει αυτό.

Tα 6 αντρικά επαγγέλματα που προκαλούν ρίγη ηδονής στις Ελληνίδες

 

9. Μην κρύβεις τα σημάδια σου

Τα θέλουμε και τα αγαπάμε. Ακόμη ένα φωτογραφικό παράδειγμα (υπέρτατου αρσενικού)

1025530 HarrisonFord EarlyYears HD xx 1452493477 901 640x480

 

10. Φόρεσε κολόνια

Όχι έντονη γιατί είμαστε ευαίσθητες. Ένα σέξι διακριτικό άρωμα μπορεί αν γίνει και η ταυτότητά σου. Αμ πώς…

 

11. Last but not least

Δε δέχομαι τίποτα λιγότερο από βούρτσισμα δοντιών δύο φορές την ημέρα. Για μένα το ιδανικό είναι τρεις ή και τέσσερις άμα λάχει, αλλά εγώ είμαι και τρελή!

giphy 3

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved