Μιλάς μαζί της με μηνύματα ΑΛΛΑ δεν θέλει να σε δει από κοντά;

Μη σπας το κεφάλι σου, η Γωγώ Φούντα θα στα εξηγήσει με το νι και με το σίγμα.

Θυμάμαι που όταν ήμουν μικρή, πολύ μικρή, υπήρχε μόνο το σταθερό τηλέφωνο το οποίο σε ανάγκαζε να μιλήσεις με αυτόν που βρισκόταν στην άλλη άκρη του ακουστικού και κατ’ επέκταση να φτάσεις σε κάποιο συμπέρασμα. Η λέξη καυλάντα τότε ήταν άγνωστη και έμελλε να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα.

Σήμερα, θεωρείται παιχνίδι της καθημερινότητας μιας και οι περισσότεροι την εξασκούμε καθημερινά μέσω social media –ναι τα κλασικά μηνύματα γκομενικού περιεχομένου που δεν οδηγούν πουθενά- και φυσικά των αγαπημένων chat rooms.

Τι γίνεται όμως όταν εσύ θέλεις να συναντήσεις την καυλάντα σου IRL αλλά εκείνη στο παίζει δύσκολη; Γιατί διάολε δε θέλει για κανένα λόγο να βγει μαζί σου;

Ρώτησα, έμαθα και σου παρουσιάζω τους 5 επικρατέστερους λόγους.

 

1. Έχει σχέση

Πριν αρχίσεις το κατηγορώ περί μπαμπέσας γυναίκας, να σου υπενθυμίσω ότι είσαι ο πρώτος διδάξας και το θέμα λήγει εδώ. Το κορίτσι μπορεί να περνάει κρισούλα με τον καλό της και να θέλει να επιβεβαιωθεί. Όχι δε σε χρησιμοποιεί, μη βάλεις τα κλάματα. Απλά λίγο η ανασφάλεια, λίγο η προαναφερθείσα κρίση, λίγο η αποθέωση η δική σου, έδεσε το γλυκό.

Με τα social media, σεξ δεν έκανε κανείς

 

2. Δεν μιλάει μόνο μαζί σου

Τα chat rooms έχουν μία μαγεία και μία ασφάλεια. Μπορούν να κάνουν ακόμη και τον πιο συμβατικό τύπο, να μοιάζει με κάποιον, ενδιαφέροντα και αλανιάρη. Παρόλα αυτά, τι σου λέει εσένα, ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι στον κυβερνοχώρο; Ίσως είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντες ή καλύτεροι στο λέγειν. Σε κάθε περίπτωση, δεν είσαι ο μοναδικός στο… ιστορικό της!

 

3. Θέλει απλά να επιβεβαιωθεί, χωρίς να έχει σχέση

Κλασικό σκηνικό: Γουστάρει κάποιον που την ταλαιπωρεί και αυτή καταφεύγει σε σένα για λίγο φλερτ και συμπάθεια. Μην την παρεξηγείς, πονάει η δόλια.

 

tenor

 

 

4. Είναι ανασφαλής για την εμφάνισή της

Α βέβαια, σημείο των καιρών. Φωτογραφίες με επεξεργασία και 150 φίλτρα. Το ξέρει και η ίδια ότι δεν είναι έτσι κανονικά και φυσικά φοβάται μήπως το δεις κι εσύ. Τραγικό αν με ρωτάς, αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

 

5. Καλά δεν κόβει και φλέβα

Και εφόσον δεν κόβει και φλέβα, προτιμάει να σε κρατάει σε αναμονή για να τρελαίνεσαι εσύ και να τη θέλεις ακόμα περισσότερο. Αυτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved