Tα 6 αντρικά επαγγέλματα που προκαλούν ρίγη ηδονής στις Ελληνίδες

Και τα άλλα 6 που απλά... δεν.

Όταν κάτι έχει επιτυχία, συνήθως έχει και συνέχεια. Όπως ακριβώς συνέβη με το Home Alone, το Matrix, το Star Wars και τόσες άλλες τεράστιες επιτυχίες που είχαν sequel, έτσι ακριβώς θα γίνει και με το θέμα με τα ονόματα που σας έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα και είχε τεράστια επιτυχία.

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να γίνω o Wes Anderson του Ratpack -να αντιγράψω δηλαδή τον ίδιο μου τον εαυτό- είπα αυτή τη φορά να καταπιαστώ με… επαγγέλματα και σεξουαλικότητα. Ρώτησα λοιπόν 100 γυναίκες (εντάξει 5 ρώτησα) ποια επαγγέλματα βρίσκουν πιο σεξουαλικά (στα αγόρια), και καταλήξαμε στα εξής:

Plus: Επειδή ο λόγος έχει πάντα αντίλογο, έχω και λίστα με τα πιο ξενερωτικά έτσι;

Τα 6 πιο σέξι αντρικά επαγγέλματα

 

Και τώρα θα σε στενοχωρήσω…

1. Λογιστής

Το λένε μέχρι και οι ίδιοι: Είναι η πιο βαρετή και μηχανική δουλειά του κόσμου. Και ενώ μπορεί πραγματικά ένας λογιστής να είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, από μόνο του το επάγγελμα δεν σε προδιαθέτει. Νιώθεις ότι θα του μιλάς για διακοπές, ταξίδια και φαγητό και εκείνος κάνει προσθαφαιρέσεις μέσα στο μυαλό του.

 

2. Υπάλληλος σε προπατζίδικο

Και δεν το λέω από την άποψη ότι είσαι υπάλληλος, αλλά από την άποψη ότι η δουλειά σου δεν έχει καμία απολύτως εξέλιξη και προοπτική. Το μόνο που κάνεις είναι να παρακολουθείς ματς, να καταθέτεις δελτία και να συναναστρέφεσαι τους θαμώνες της επιχείρησης, οι οποίοι ξεκάθαρα βρίσκονται εκεί γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν.

Η «Kαλόγρια» είναι η νέα αμαρτωλή στάση που ΜΑΛΛΟΝ δεν είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα

 

3. Aσφαλιστής

Μιλάει και μιλάει και μιλάει. Μιλάει για άσχημα πράγματα και δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Συγγνώμη, είναι τυχαίο ότι σε ταινίες και σειρές τον απεικονίζουν ως τον απόλυτο γρουσούζη; Ξέρω ότι είναι σκληρό να στιγματίζεσαι αλλά ο θετικός και αισιόδοξος ασφαλιστής είναι σαν μία σταγόνα στον ωκεανό. 

 

4. Περιπτεράς

Μωρέ μη παρεξηγηθώ, αλλά πραγματικά ένας άνθρωπος που είναι μονίμως χωρίς σώμα, είναι κάπως σκιαχτικός. Θυμάσαι την ασώματο κεφαλή του Αρκά που ήταν στο τσίρκο μαζί με τη Θέκλα τη γυναίκα με το μουστάκι; Ε κάπως έτσι είναι ο περιπτεράς για τον έξω κόσμο. Άσε που όταν συναναστρέφεσαι μονίμως πατατάκια και σοκολάτες, κάπου θα στη βαρέσει και θα αρχίσεις τα περίεργα. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση μάτια μου.

show business Arkas

 

5. Καθηγητής

Ξέρω ότι είναι μορφωμένος και ασκεί λειτούργημα, αλλά ειλικρινά αν δεν είσαι 12 ετών που φαντάζεσαι τον καθηγητή σου ως άλλο Πάνο Φλωρά, τότε το εν λόγω επάγγελμα μόνο σέξινες και ενδιαφέρον δε σου βγάζει. Άσε που οι καθηγητές είναι μονίμως ταλαιπωρημένοι γιατί έχουν να τα βγάλουν πέρα με εξοργισμένους έφηβους οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή τους βγάζουν εκτός εαυτού. Αν είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μαθηματικό και φιλόλογο, τότε σίγουρα ο πρώτος το τερμάτιζε το μιζερόμετρο.

 

6. Ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο

Άντε να το χωνέψουμε αν η θέση είναι σε ξενοδοχείο βραχείας διαμονής -ξέρεις τι εννοώ έτσι;. Εκεί εμπεριέχεται καμμενιά και τσαχπινιά γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πολλές ιστορίες για να διηγηθεί. Αν όμως το ξενοδοχείο είναι το απλό, το συμβατικό, για ποιο λόγο κάποιος να μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για την επαγγελματική του δραστηριότητα; Δηλαδή και μόνο που το έγραψα, βαρέθηκα.

giphy 4©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved