Πόσο καλός είσαι στο σεξ, τελικά;

Αν συμπληρώνεις λιγότερα από 2 στα 5, έχεις θέμα.

Όπως έχεις αντιληφθεί με το πέρασμα των χρόνων, στη ζωή το παν δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Κάπως έτσι συμβαίνει και στο σεξ. Κάνουμε σεξ για πολλούς και βασικούς λόγους, αλλά αναρωτήθηκες ποτέ σου αν όντως προσφέρεις ικανοποίηση ή είσαι απλά διεκπεραιωτικός; Προβληματίστηκες ποτέ σου σχετικά με τις ικανότητές σου και το κατά πόσο μία γυναίκα περνάει καλά μαζί σου; Ή μήπως το μόνο που σε ενδιαφέρει φίλε μου είναι να τελειώσεις;

Και τελοσπάντων, το κάνεις καλά ή τσάμπα πιάνεις χώρο στο κρεβάτι;

Εγώ σου έχω βασικά γνωρίσματα μπας και μπορέσεις να αντιληφθείς. Σε περίπτωση που συγκεντρώσεις λιγότερα από δύο, τότε θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου.

 

Γουστάρεις τον εαυτό σου

Βασική προϋπόθεση για να προσφέρεις ηδονή, είναι να μπορείς και να την παράγεις. Όταν λοιπόν δε γουστάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό, το σώμα και γενικότερα τις μικρές ξεχωριστές σου λεπτομέρειες, μην περιμένεις να το κάνει η παρτενέρ σου. Κλισέ το ξέρω, αλλά ισχύει 100%.

giphy downsized

 

Είσαι πρώτος στην ανατομία

Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς να ξέρεις τα βασικά για το γυναικείο σώμα; Και δεν εννοώ το στήθος, τον κόλπο και τα οπίσθια, αλλά μερικά άλλα, εξίσου βασικά πραγματάκια που θα κάνουν το έργο σου ακόμα πιο εύκολο και αποδοτικό. Η λέξη ανατομία σου λέει κάτι; Ήρθε η ώρα να διαβάσεις. Το γυναικείο σώμα είναι πολύπλοκο και απαιτητικό. Πώς θα το κατακτήσεις όταν τα μέσα και οι γνώσεις σου είναι φτωχές; Πώς;

Τι πρόβλημα έχουν, τέλος πάντων, οι γυναίκες με το στοματικό;

 

Είσαι σίγουρος

Με τις υποθέσεις δουλίτσα δεν έκανε κανείς. Τι θα πει: «Η πρώην αυτό γούσταρε άρα θα το γουστάρει και η νυν»; «Είμαι εγώ σαν την πρώην σου ρε»; Και τέλος πάντων για ποιο λόγο πιστεύεις ότι όλα τα γυναικεία σώματα αντιδρούν το ίδιο; Σου έχω πρόταση: Αντί να κάνεις… μαντεψιές, παρατήρησε. Κόψε κίνηση που λένε. Δοκίμασε 5-10 διαφορετικά πράγματα, και τότε θα έχεις εμπεριστατωμένη άποψη. 

bradddd

 

Κάνεις ερωτήσεις

Πάγια τακτική από αρχαιοτάτων χρόνων: Όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε. Διαφορετικά δε θα μαθαίναμε τίποτα και θα μέναμε με αυτά που θα νομίζαμε ότι ξέρουμε. Τέτοια στο σεξ δε χωράνε. Λίγες απλές και κατατοπιστικές ερωτήσεις θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Βλέπεις, η ηλικία μας δε χωράει παρεξηγήσεις. Είναι ώρα για καλό και τίμιο σεξ.

Η στάση, της στάσης, την στάση, ω οργασμέ!


Δεν είσαι…μίμος

Και εννοώ του πορνό. Δηλαδή ακόμα να καταλάβεις ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν είναι σαν εσένα; Και ακόμα να καταλάβεις ότι αν επιχειρήσεις να κάνεις το παραμικρό από αυτά που δείχνουν θα βρεθείς στο νοσοκομείο; Εγώ δε λέω… Να πάρεις ιδέες. Να μπεις στο mood. Αλλά όχι και copy paste ρε φίλε. Πάει πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved