Τι πρόβλημα έχουν, τέλος πάντων, οι γυναίκες με το στοματικό;

Μια συντάκτρια ρίχνει φως εκεί που δεν φτάνει ποτέ το φως. 

Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα, είμαι σίγουρη ότι σε ενδιαφέρει, αν και πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος μάλλον θα με μισήσεις. Παρόλα αυτά, είμαι διατεθειμένη να το ρισκάρω γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να αγνοήσω την αλήθεια. Και ξέρεις ποια είναι η αλήθεια φίλε; Ότι κάποιες φορές -αρκετές θα έλεγα- δεν μας αρέσει να σου κάνουμε στοματικόΥπάρχουν εκείνες που το γουστάρουν, ελάχιστες κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν εκείνες που το ανέχονται, υπάρχουν και εκείνες που το σιχαίνονται.

Πριν αντιδράσεις, πριν με βρίσεις και πριν βγάλεις συμπεράσματα, εγώ θα σου εκθέσω τους λόγους και αν τελικά δε σε καλύψω, είμαι εδώ για να ακούσω την άποψή σου.

 

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά

Έχει επικρατήσει η άποψη,ότι οι άντρες είναι οι ευωδιαστοί της υπόθεσης, και ότι ο κόλπος, είναι τόσο στενός και σκοτεινός, που σίγουρα θα ζέχνει. Σε αντίθεση βέβαια με το πέος, το οποίο συνηθίζει να… ξεπροβάλει εκτός σώματος και να αερίζεται (πάντα κατά τη γνώμη σου). Ε λοιπόν εγώ θα σου πω ότι αυτό δεν ισχύει. Διότι όχι μόνο επαναπαύεσαι και θεωρείς ακόμη ένα μπάνιο υπερβολή -δεν είναι ΠΟΤΕ- αλλά θεωρείς και ανούσιο να αποχωριστείς εξ ολοκλήρου την τριχοφυΐα σου γιατί όπως λες σου προκαλεί ερεθισμό. Μμμμμ… πολύ κρίμα γιατί μάλλον στοματικό δεν έχει. Η κακή μυρωδιά σε συνδυασμό με το γαργαλητό της τρίχας, είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητικός συνδυασμός. Και ήρθε η ώρα να το καταλάβεις.

giphy downsized

 

Συνειδητοποιείς πόσο βαρετό είναι;

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει χρονικό όριο το οποίο θα είναι κάτι λιγότερο από 3 λεπτά. Μετά το τρίλεπτο, επέρχεται η πλήξη, η βαρεμάρα και η απελπισία. Διότι και δεν τελειώνεις, και μοτίβο δε θέλεις να αλλάξεις γιατί αυτό είναι που σου αρέσει. Και τελικά, η άλλη η δόλια συμπληρώνει το τέταρτο και το 20λεπτο, με σένα να είσαι πασάς, και εκείνη να κινδυνεύει με αυχενικό και μόνιμη εξάρθρωση σιαγόνας. Αν όλο αυτό που περιέγραψα, υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που το βρίσκει διασκεδαστικό, εγώ θα σκίσω τα πτυχία μου!

Υπάρχει και ο αντίλογος: Οι 6 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα λατρεύει το στοματικό

rs 600x409 130710112705 Lovelace4

 

Όταν η γεύση μετράει

Ναι ξέρω δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, αλλά έρευνες και γκάλοπ λένε ακριβώς αυτό: Το σπέρμα έχει απαίσια γεύση! Όπως ακριβώς εσύ δεν τρως τη φέτα, και τη θέλεις σε απόσταση χιλιομέτρου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις, έτσι κι εμείς έχουμε ένα θεματάκι με το σπέρμα. Είναι αηδιαστικό, έχει απαίσια γεύση και προκαλεί αναγούλα. Ρε παιδιά, σεξ για να χαρούμε δεν κάνουμε; Ποιος ο λόγος να βασανιζόμαστε;

ΠΑ-ΚΕ-ΤΟ: Τι γίνεται όταν η κοπέλα σου δεν γουστάρει τους κολλητούς σου;

 

Μπορείς να μη με κοιτάς με αυτό το βλέμμα;

Για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει η άποψη ότι το συγκεκριμένο είναι κάτι σαν τη διείσδυση: Εντελώς απαραίτητο για να γίνει σεξ. Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει άρνηση -ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ- εσύ παίρνεις το βλέμμα βαρυποινίτη που μόλις σου ανακοίνωσαν ότι έφαγες έξτρα χρονάκια στο φρέσκο. Ξέρεις -και λυπάμαι αν δεν ξέρεις- δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω, και το γεγονός ότι επιμένεις ενώ σου έχω κάνει τη δήλωσή μου, με εκνευρίζει αφάνταστα. Πάντως για να μην είμαι και απόλυτη, από ένα διάστημα και μετά ακόμα και η μεγαλύτερη hater της blow job μια υποχώρηση θα την κάνει για σένα και μόνο. Με μία προϋπόθεση φυσικά. Το βλέμμα που λέει: «Αν δεν το κάνεις δεν έχει σεξ», θα πρέπει να λείπει. Αλλιώς μην ελπίζεις.

mmmmmm

 

Και τελοσπάντων…

Εγώ στο κάνω, εσύ γιατί το τριπλοσκέφτεσαι; Δεν ξέρεις ότι μου αρέσει;

Αλλά ξέχασα, ο κόλπος είναι σκοτεινός, ζοφερός και ζέχνει.

Bρε κάνε μας τη χάρη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved