Instagram_GNTM5 GNTM 5: Η αίσθηση του να βλέπεις την πρώην σου στις διαγωνιζόμενες

Στο Bootcamp εκτός από οντισιόν μαθαίνεις και τι κάνουν κορίτσια από το παρελθόν σου.

Τελικά το GNTM δεν είναι απλώς ένα ριάλιτι για ορισμένους άντρες, μια πασαρέλα όμορφων υπάρξεων ή ένα Champions League της Δευτέρας, αλλά εξυπηρετεί σκοπούς όπως κάνει το Facebook για συμμαθητές που έχουν καιρό να τα πουν. Ποιος είπε άλλωστε ότι είναι μονάχα η ίντριγκα και η πλάκα της κριτικής επιτροπής, οι τσακωμοί της Σοφίας Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου ή τα «airball» της Καγιά απέναντι σε κορίτσια που έχουν (τάχα μου) υπερβολικό makeup. Καμιά φορά ακόμα και η εκπομπή του Star κρύβει θησαυρούς.

Yπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν βλέπουν καθόλου ελληνική TV.

Αυτό που έζησα την περασμένηη βδομάδα και προχτές μαζί με την παρέα και ένα ραντεβού ήταν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο. Δεν είμαι κάνας τύπος της showbiz, ούτε και Δον Ζουάν, ωστόσο πραγματικά σε ποιον να το πω και να με πιστέψει ότι βλέποντας GNTM, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπίρες είδα στο Bootcamp δύο «πρώην» να κάνουν πασαρέλα. Για την ακρίβεια μία πρώην και μια πρώην «περιπέτεια».

 

 

Δεν το πίστευα

Την περασμένη βδομάδα δύο φίλοι μάλιστα αναγνώρισαν απευθείας την πρώην και με κοίταξαν αμέσως ενώ ταυτόχρονα πληροφόρησαν και τους υπόλοιπους. Είναι η στιγμή που δεν ξέρεις πώς να νιώσεις. Να αισθανθείς περήφανος ή να ντραπείς; Τόσες μέρες έχουν περάσει από το πρώτο επεισόδιο του GNTM 5 και ακόμα δεν ξέρω πραγματικά τι ένιωσα. Από τη μία έλεγα «περηφάνεια, μπράβο Άγγελε. Μετά από σένα, μόνο το GNTM υπάρχει», από την άλλη όμως σκεφτόμουν «το ίδιο θα σκέφτονται και άλλος/οι πρώην της, ή ακόμα χειρότερα ένας νυν».

Ο Άγγελος Περιστέρης έχει βγει ραντεβού μέχρι και από το LinkedIn

Εν ολίγοις ήμουν το πρόσωπο της βραδιάς χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Για την ιστορία καλά-καλά δεν την έδειξε μπροστά στην κριτική επιτροπή,  απλώς την εμφάνιζε ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Λογικά δεν θα πέρασε. Αυτά για την πρώτη βδομάδα. Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης βδομάδας όμως είχα και άλλο σοκ, αντίστοιχου βεληνεκούς. Απλά αυτή τη φορά δεν είχα πλάι τους φίλους, αλλά γυναικεία παρέα.

Ήμουν προϊδεασμένος ότι θα ξαναδώ πλάνα της πρώην μου από το Βootcamp και ειλικρινά σε κάποια πλάνα φαινόταν και (ευτυχώς) το κορίτσι δεν γνώριζε για τη σχέση μου. Μέσα σε όλα αξίζει να αναφέρω πως το να δούμε GNTM τη Δευτέρα το βράδυ ήταν δική της ιδέα και όχι δική μου. Καθίσαμε λοιπόν στο κρεβάτι και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε αγκαλιά το πρόγραμμα του ριάλιτι του Star.

 

 

Μην δείτε GNTM με το αμόρε

Η στιγμή που φάνηκε η πρώην πέρασε και ειλικρινά την έβγαλα χωρίς να αποκαλύψω κάποιο στοιχείο, οπότε όλα βαίνανε καλώς. Εκεί λοιπόν που το πρόγραμμα είχε αρχίσει να «βαλτώνει» και οι διαφημίσεις βόλεψαν την κατάσταση έτσι ώστε η αγκαλιά να μετατραπεί σε κάτι πιο ουσιώδες -you know what I mean- ξάφνου επιστρέφουμε σε κανονική ροή προγράμματος και μπροστά στην οθόνη εμφανίζεται ένα γνώριμο πρόσωπο. Όχι η πρώην, αλλά μια «περιπετειούλα» μου. Είχα να τη δω ειλικρινά από τότε. Η αντίδραση ήταν αυθόρμητη:

«Ωχ!» ξέφυγε από το στόμα μου και το κορίτσι κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί. Έβλεπε που τα μάτια μου ήταν στραμμένα στην τηλεόραση, ήξερε πως η αντίδρασή μου είχε να κάνει με τη διαγωνιζόμενη. Για δέκατα του δευτερολέπτου κοίταξα τα μάτια της και ήμουν βέβαιος πως ό,τι και να έλεγα θα στρεφόταν εναντίον μου. Δεν μπορούσα να πω ψέματα με τίποτα.

 

truth true

 

«Ξέρω αυτή την κοπέλα, έχει κάνει κάτι με ένα φίλο» ξεφούρνισα και νόμιζα ότι την έπεισα. Μέχρι το τέλος της εκπομπής κάθε φορά που η «περιπέτεια» εμφανιζόταν για λίγο, αμέσως το βλέμμα της καρφωνόταν πάνω μου για να κόψει αντίδραση. Είχα κάνει λάθος κίνηση και το ήξερα πως θα περνούσα πολύ δύσκολα αν έκανα κάποιο στραβοπάτημα. Ούτε καν όταν πήγε τουαλέτα δεν άνοιξα το Instagram για να τσεκάρω αν έχει κάνει story από το ριάλιτι.

Μέχρι το τέλος της βραδιάς άκουσα κάτι σπόντες «βέβαια, εσύ που τις ξέρεις όλες» και «καμιά άλλη φίλη μοντέλο δεν έχεις;» αλλά μικρή σημασία έδωσα. Κακή εντύπωση για την τρίτη φορά που βρίσκεσαι με μια κοπέλα να συμβαίνει αυτό.

Τέλος πάντων όπως καταλάβατε, από το επεισόδιο της Δευτέρας δεν μου έχει απαντήσει σε μήνυμα αλλά τι να κάνουμε, προχωράμε. Μπορεί του χρόνου να τη δω και εκείνη σε Bootcamp του GNTM 6. Ποιος ξέρει…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved