Instagram Έλενα Λυσάνδρου: Το petite φαβορί του GNTM 5

Έρχεται από την Κύπρο, είναι μόλις 18 ετών και έκανε τους τηλεθεατές να τα «χώσουν» στην Βίκυ Καγιά.

Υπάρχει άραγε εμπόδιο τόσο ικανό για να σου στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο; Ρητορικό το ερώτημα διότι την απάντηση την πήραμε το βράδυ της Τετάρτης στις οθόνες μας. Μάλιστα η αφοπλιστική αυτή απάντηση ήρθε από ένα 18 χρονών κορίτσι που κατάγεται από την Κύπρο. Ονομάζεται Έλενα Λυσάνδρου, βλέπει τον κόσμο από τα 164 εκατοστά και έφερε αναταραχή στο GNTM. Με την φύση να μην είναι τόσο γενναιόδωρη αναφορικά με το ύψος της (αλλά γενναιόδωρη με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά), η Έλενα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουν περάσει ποτέ από το reality μόδας. Έκανε τους Τάσο Σωφρονίου και Γιώργο Καράβα να τα χάσουν και τους τηλεθεατές να τα «χώσουν» διαδικτυακά στην Βίκυ Καγιά για την αυστηρή κριτική της.

Να πέσει το βίντεο, παρακαλώ.

 

 

Μία κριτική άδικη που έγινε για τα μαλλιά, το make up και το ύψος της. Και ειδικά σε μία εποχή όπου το diversity έχει γίνει σημαία από οίκους μόδας και brands που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, το να επιμένεις πως το ύψος της αποτελεί ανασταλτικό -έως και απαγορευτικό- παράγοντα δείχνει εμμονή. Η 18χρονη κοπέλα έχει όλα τα φόντα ώστε να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας. Το κοινό ήδη την στηρίζει και έχει ταυτιστεί μαζί της. Ένα κορίτσι που ξεκίνησε ως ανεξάρτητο μοντέλο με δουλειές μέσω Instagram, θέλει να σπάσει τα στερεότυπα και να κυνηγήσει το όνειρό της. Μία ανοιχτή πόρτα μέσω του GNTM, η οποία θα της προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να γεμίσει το portfolio της με συνεργασίες με κορυφαία brands. Να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον χώρο του modeling.

GNTM 5: Είμαστε έτοιμοι για το «Champions League της Δευτέρας»;

 

Τα τέσσερα «ΝΑΙ» που πήρε από τις κριτές είναι η επιβεβαίωση πως άξιζε το ρίσκο που πήρε. Το πού θα φτάσει θα το μάθουμε στην πορεία. Στην καρδιά μας,  όμως, είναι ήδη η μεγάλη νικήτρια.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved