Είμαστε εκτός μόδας όσοι βλέπουμε Netflix και Champions League και όχι Love Island και GNTM;

Δεν είμαστε «λεπροί» όσοι προτιμάμε ακόμα τις ξένες σειρές και την μπαλίτσα. Για την ώρα τουλάχιστον.

Καταιγισμός πραγματικός στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Το ένα πρόγραμμα «σκάει» μετά το άλλο, πραγματικός τηλεοπτικός οργασμός για τις ελληνικές σειρές, το ίδιο συμβαίνει και στον κόσμο των ριάλιτι παιχνιδιών.

Εκεί όπου κάποια πράγματα δεν μας κάνουν πια εντύπωση.

Ξεκινάει αύριο το «Love Island», την προηγούμενη το GNTM 5, παράλληλα οι πιο ποιοτικοί αναμένουν το MasterChef, ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν να δουν τι είναι αυτό «I’m a Celebrity Get me Out of Here» του ΑΝΤ1, όπως και το «Asia Express» του Star. Μην ξεχνάμε παράλληλα ότι πλησιάζει και το «Survivor Celebrity» με το «Fame Story» ύστερα από τόσα χρόνια.

Καταιγισμός πραγματικός, όπως συνηθίζεται άλλωστε στις αρχές κάθε χρονιάς. Η τηλεθέαση βέβαια δεν επιμερίζεται μονάχα στα ριάλιτι, αλλά και στις ελληνικές σειρές με τον «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς» να έχουν ακόμα τα πρωτεία και τον «Παράδεισο Κυρίων» με τους «Παγιδευμένους» να κάνουν δυναμικό τσεκ στις προτιμήσεις μας, ενώ στις 13 Οκτωβρίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει το μεγάλο comeback του.

 

 

Με λίγα λόγια αυτές είναι οι σειρές και τα ριάλιτι που θα συζητιούνται φέτος μεταξύ άλλων.

Μια και μιλήσαμε για Παπακαλιάτη, δείτε ποια κλισέ περιμένουμε από αυτόν στη σειρά Maestro.

Οι υπόλοιποι στο πηγάδι... τη βγάλαμε;

Κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τη δυναμική να προκαλεί ταύτιση και να αποκτά δικό του κοινό, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετοί που έχουν τυφλή πίστη στην «ξένη» αγορά και γενικώς ό,τι σερβίρουν οι streaming πλατφόρμες, όπως επίσης και την προσμονή να δουν μπαλίτσα μέσα στη βδομάδα.

Δεν σνομπάρουμε ποτέ τις ελληνικές παραγωγές, ειδικά όταν πρόκειται για προσπάθειες όπως το «Έτερος Εγώ» ή ο «Σιωπηλός Δρόμος» που γυρίστηκαν σε ξένα υψηλά πρότυπα, παρόλα αυτά ορισμένοι κοιτάζουμε όλα αυτά τα προγράμματα που πλασάρει η τηλεόραση και ενώ προσπαθούμε να «δελεαστούμε» τελικά δεν πιανόμαστε στα δίχτυα κάποιου εξ αυτών. Είναι βέβαιο ότι αρκετοί φίλοι και γνωστοί περιμένουν με ανηπομονησία το Love Island, έχουν ήδη ταξιδέψει σε εποχές Power of Love και των πρώτων -καλών- Survivor αλλά ήδη αισθανόμαστε πως θα είμαστε στην απ’ έξω των χαλαρών συζητήσεων.

 

 

Είναι δεδομένο ότι θα φας αρκετά «άκυρα» τις μέρες που θα έχει GNTM διότι «προφανώς δεν πρέπει να βγεις άμα έχει Καγιά και Χατζηπαντελή» ή είναι βέβαιο ότι θα τσακωθείς με το αμόρε που θα θέλει να δει Love Island στην κεντρική τηλεόραση την ώρα που θες να δεις House of Dragon ή Netflix. Δεν πειράζει κάνε κράτει. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά να είσαι σίγουρος δεν είσαι μόνος. Κράτα γερά, στην πορεία όλα ξεφουσκώνουν.

Έχουμε κάποιον που τα έχει περάσει αυτά και εξομολογείται.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που έχει Champions League μη δεχτείς να παραχωρήσεις την κεντρική τηλεόραση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved