Μήπως τελικά ανήκεις σε αυτούς τους τύπους που αποφεύγουν όλες οι γυναίκες;

Οι τύποι των ανδρών που δεν θέλουν οι γυναίκες.

Οι γυναίκες δεν είναι περίεργες, εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας. Δεν είναι μύθος πως οι γυναίκες απεχθάνονται μερικούς τύπους ανδρών, αυτό φυσικά συμβαίνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, λόγο που ίσως δεν έχουμε ακόμη καταλάβει.

Όλες θα ήθελαν να έχουν τον ιδανικό σύντροφο, όμως οι περισσότερες καταλήγουν συνήθως με κάποιον που αποδεικνύεται…όχι και τόσο καλός. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί κάποιοι από εμάς εκεί έξω δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί. Είναι πρόβλημα αυτό. Οι τύποι άνδρα που δεν θέλει μία γυναίκα πρέπει να αναλυθούν.

 
 

Τα σημάδια ενός προβληματικού χαρακτήρα δεν είναι πάντοτε ευανάγνωστα από την πρώτη στιγμή για τις γυναίκες, ωστόσο είναι κάποιοι τύποι αντρών που τις ξενερώνουν σχεδόν από το πρώτο δευτερόλεπτο.

 

 
 

Εμείς ρωτήσαμε τις γυναίκες και μας είπαν ποιοι είναι οι τύποι των ανδρών που δεν αντέχουν με τίποτα. Ναι, οι ίδιες οι γυναίκες απαντάνε στο ερώτημα που μας βασανίζεις. Μήπως είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς του μισητούς τύπους άνδρα; Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί κάτι να έχει υποψιαστεί όμως.

Δες εδώ τι λένε οι ίδιες οι γυναίκες για τους τύπους ανδρών που σιχαίνονται:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved