Σύμφωνα με την επιστήμη δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ωραίο σώμα για να σε θέλει το αντίθετο φύλο.

Είτε πρόκειται για εξαντλητικές συνεδρίες γυμναστικής, πνευματική φινέτσα ή προσωπικές αγορές, οι περισσότεροι άντρες έχουν μια ατελείωτη αποστολή στη ζωή τους, να φαίνονται πιο ενδιαφέροντες, επιθυμητοί και ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Δεν φταίμε εμείς. είμαστε φτιαγμένοι με αυτόν τον τρόπο. Αλλά μπορεί τελικά να κάνετε περισσότερα λάθη στο τμήμα των γνωριμιών από όσα νομίζετε.

Παρακάτω, βρήκαμε επτά από τις (κυρίως μη σωματικές) ιδιότητες που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές στους άνδρες. Ευτυχώς, διαψεύδουν μερικά από τα κλασικά, κουραστικά και βαρετά στερεότυπα που απεχθάνονται οι άντρες. Αντίθετα, από το γενναιόδωρο πνεύμα μέχρι τη δύναμη της προσβασιμότητας, εδώ είναι μία σούμα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά που κάθε άντρας πρέπει να έχει ως στόχο να ενσωματώσει στον εαυτό του.

 

Η δυνατότητα προσέγγισης 

Ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα, μερικές φορές είναι πρόκληση κι αξίζει να μην είσαι πολύ όμορφος. Φυσικά, οι άντρες με συμμετρικά χαρακτηριστικά, λαξευμένα σαγόνια και υπέροχα μαλλιά θα σκοράρουν πάντα υψηλότερα στα πονταρίσματα της ελκυστικότητας, αλλά αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες τείνουν να ελκύονται περισσότερο από προσιτή, μέτρια εμφάνιση όταν αναζητούν μακροχρόνια σύντροφο.

 

Η ανιδιοτέλεια κερδίζει

Σε μια άλλη παράξενη αποκάλυψη, αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να επιλέγουν ευγενικούς και διακριτικούς άντρες από τα «κακά αγόρια». Σε μια μελέτη του 2016, με επικεφαλής τα πανεπιστήμια του Worcester και του Sunderland, ζητήθηκε από περισσότερες από 200 γυναίκες να αξιολογήσουν μια ντουζίνα προφίλ διαδικτυακών γνωριμιών και η πλειοψηφία προτίμησε τις πιο αλτρουιστικές επιλογές από τους παραδοσιακά όμορφους, αλλά λιγότερο γενναιόδωρους άνδρες.

 

Ένας ηλικιωμένος άντρας είναι ένας ελκυστικός άντρας

Ανησυχείτε μήπως το έχετε «χάσει»; Οι φόβοι σας μπορεί να είναι αβάσιμοι. Αρκετές μελέτες έχουν ανακαλύψει ότι οι γυναίκες, οποιασδήποτε γενιάς, τείνουν να προτιμούν τους άνδρες με μερικά χρόνια παραπάνω από τη δική τους ηλικία. Ονομάστηκε «The George Clooney Effect» από τους ερευνητές, αυτή η παράξενη αλήθεια φέρεται να είναι μια κληρονομιά από την εποχή που ζούσαμε σε σπήλαια, όταν οι ηλικιωμένοι άνδρες θα είχαν περισσότερους πόρους, εμπειρίες και σεβασμό.

 

 

Η προσωπικότητα (και το χιούμορ) μετράει

Μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε ο ορισμός της σοβαρότητας. Για γενιές, οι γυναίκες λένε στον άντρα ότι η αίσθηση του χιούμορ όχι μόνο έχει σημασία – αλλά μπορεί ακόμη και να είναι η πιο σημαντική και ελκυστική ιδιότητα που μπορεί να έχει ένας άντρας.

 

Δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας (και υιοθετήστε ένα κατοικίδιο)

Σωστά; Υιοθετήστε για τον εαυτό σας ένα ζωάκι (τόσα υπάρχουν εκεί έξω που δεν έχουν σπίτι άλλωστε) και αμέσως θα γίνετε πιο ελκυστικός προς το ωραίο φύλο. Είναι ένας δημοφιλής μύθος, αλλά έχουν υπάρξει μια χούφτα μελέτες που υποστηρίζουν τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει ο καλύτερος κατοικίδιος φίλος του άντρα στις πιθανότητές του με τις γυναίκες. Το ζώο μας κάνει πιο υπεύθυνους στα μάτια της.

 

 

Ένα light μούσι είναι το καλύτερο στοίχημά σας

Προσπαθούμε να αποφύγουμε τις σωματικές ιδιότητες εδώ αλλά οκ. Σε τελική ανάλυση, το να πούμε στους ανθρώπους ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες με ύψος πάνω από 1.70 πιο ελκυστικούς δεν πρόκειται να βοηθήσει τους πιο κοντούς άντρες εκεί έξω. Όμως, εκτός από τις ακραίες προκλήσεις, σχεδόν κάθε ενήλικος άνδρας μπορεί να αποκτήσει κάποιο είδος γενειάδας στο πρόσωπο - και μια ελαφριά γενειάδα μπορεί να κάνει θαύματα στο παιχνίδι των γνωριμιών.

 

Γίνε ριψοκίνδυνος (επιτέλους!)

Δεν εννοούμε να τα παίξεις όλα στο Λουτράκι σε μία βραδιά, φυσικά και όχι αυτό το ριψοκίνδυνος. Υπάρχουν ορισμένα επίπεδα τόλμης που θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς για τους σωστούς λόγους. αλλά το να είσαι απρόσεχτος με την υγεία σου ή την ασφάλεια των άλλων, πιθανότατα δεν θα σου φέρει δεύτερο ραντεβού. Το 2006, η Εξελικτική Ψυχολογία χώρισε αυτές τις επικίνδυνες δραστηριότητες σε έξι κατηγορίες. Ψυχαγωγική, Ηθική, Τυχερά παιχνίδια, Επένδυση, Υγεία, Κοινωνική. Επένδυσε ριψοκίνδυνα αλλά με λογική και μέτρο.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved