7 πράγματα που θα την κάνουν να φύγει τρέχοντας από το κρεβάτι σου

Αν δεν θέλεις να το πάθεις αυτό, διάβασε το.

Σίγουρα έχεις και εσύ κάποιες στάνταρ κινήσεις στο σεξ, που κάποτε μια κοπέλα έδειξε να απολαμβάνει και έκτοτε αποφάσισες να τις κάνεις σε όλες.

Και μπορεί να νομίζεις ότι το να συμπεριφέρεσαι σα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο είναι κάτι που η κάθε μια θέλει στο κρεβάτι, η αλήθεια όμως είναι ότι όπως και στους άντρες, οι γυναίκες δεν αποτελούν μία ενιαία μάζα με κοινές επιθυμίες, φετίχ και προτιμήσεις.

 

 
 

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια είναι τα πιο κοινά πράγματα που κάνουν οι άντρες που δεν έχουν το ίδιο αποθεωτικό αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα, συνέχισε να διαβάζεις γιατί έχουμε πληροφορίες για εσένα. Kάποιες γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες από πράγματα που έκαναν οι σύντροφοι τους για να τις ερεθίσουν, αλλά κατάφεραν το ακριβώς αντίθετο.

 

 
 

Οι γυναίκες δήλωσαν στις πρώτες θέσεις τις παράξενες μύτες, την πρόωρη εκσπερμάτωση και την πολύ συχνή αλλαγή στάσεων στο κρεβάτι.

Οι άντρες, ενοχλούνται από γυναίκες που κάνουν πολλή φασαρία στο κρεβάτι, και δηλώνουν πως δεν προτιμούν τις γυναίκες με μικρό στήθος και ανύπαρκτα οπίσθια.

Δες εδώ τι πρέπει να αποφεύγεις στο κρεβάτι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved