Ποιες είναι οι πιο κρίσιμες ερωτήσεις που πρέπει να της κάνεις στο κρεβάτι;

Μόνο με τρεις ερωτήσεις θα ξέρεις πως να αντιδράσεις.

Όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση από την οποία απουσιάζει το σεξ, οι περισσότεροι από εμάς «στίβουμε» το μυαλό μας για να βρούμε τι φταίει και πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Το σεξ και οι σχέσεις δεν είναι εύκολα πράγματα και πολλές φορές ακόμη και οι επιστήμονες δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν.

 

 

Προσπαθούμε να φανταστούμε τι μπορεί να σκέφτεται η σύντροφός μας ή υποκύπτουμε στα στερεότυπα που αναλογούν στο κάθε φύλο, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα που -τις περισσότερες φορές- δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Πολλές φορές βγάζουμε πορίσματα που τελικά δεν είναι αληθινά.

 

 
 

Η αλήθεια είναι πως ένας κρίσιμος παράγοντας που κάνει το σεξ να αναβάλλεται διαρκώς είναι το γεγονός ότι σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται το πώς ξεκινά όλη αυτή η διαδικασία. Με λίγα λόγια, το πρώτο βήμα που θα οδηγήσει στην ερωτική απόλαυση. Σίγουρα μερικές ερωτήσεις βοηθάνε πολύ στο να κατανοήσουμε τι γούστα έχει η κοπέλα μας στο κρεβάτι.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, στόχος δεν είναι μόνο να κάνουν σεξ με το σύντροφό τους, αλλά και ο σύντροφός τους να το επιθυμεί  εκείνη την στιγμή. Για να το πετύχουμε αυτό, όμως, πρέπει να γνωρίζουμε τι ανάβει την ερωτική φλόγα. Για να μάθουμε όμως τι διεγείρει την σύντροφο μας πρέπει να ξέρουμε με ακρίβεια τι της αρέσει.

 

 
 

Έχετε σκεφτεί ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να απορρίπτει μια πρόταση για σεξ, όχι επειδή δεν σας επιθυμεί ερωτικά, αλλά γιατί δεν του/της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τον προσεγγίζετε.

Για παράδειγμα, δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες το στερεότυπο του ρομαντισμού για την έναρξη του σεξ, αλλά ούτε και για όλους τους άντρες αυτό του οπτικού ερεθίσματος. Σε μια γυναίκα μπορεί να προκαλεί σεξουαλική διέγερση μια παθιασμένη κίνηση της στιγμής από το σύντροφό της, ενώ σε έναν άντρα ένα ρομαντικό χάδι ή μια ωραία συζήτηση.

Δες εδώ τι πρέπει να την ρωτήσεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved