Έρευνα: Οι λόγοι που το σεξ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό στη ζωή του άντρα

Γιατί κάνουμε σεξ; Ένα ερώτημα πολύ πιο βαθύ από όσο νομίζουμε.

Το σεξ είναι μία διαδικασία που μας την έδωσε η φύση για αναπαραγωγή του είδους. Το σεξ είναι παράξενο, είναι απλό αλλά είναι και περίπλοκο. Το σεξ σίγουρα είναι σημαντικό για όλους μας.

Πολύ πρόσφατα η κοινωνία μας άρχισε να γίνεται πιο δεκτική στη δημόσια συζήτηση γύρω από το σεξ και το ρόλο που αυτό διαδραματίζει στην υγεία και την ποιότητα της ζωής.

 

 

Εξετάζοντας πιο συγκεκριμένα τη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων, μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι το κίνημα για τον επαναπροσδιορισμό αυτού που κατανοούμε και ορίζουμε ως σεξουαλικότητα και για την απόδοση έμφασης στη σημασία της σεξουαλικής ευεξίας αρχίζει πραγματικά να αναδεικνύεται.

 

 
 

Το σεξ υπήρχε από πάντα και θα υπάρχει μέχρι να εξαφανιστούμε. Αυτό από μόνο του το κάνει σημαντικό. Εμείς όμως αναλύσαμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.

 

 
 

Μια εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων, μάλιστα, πραγματοποίησε έρευνα σε 3.000 ενήλικες, απευθύνοντας ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή, τα συναισθήματά τους γύρω από το σεξ και τους λόγους που μπορεί να τους κάνουν να προχωρήσουν στη σεξουαλική πράξη.

Δες εδώ τα αποτελέσματα:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved