Μήπως τα dating apps είναι τελικά ένας μεγάλος λαβύρινθος;

Πλέον η στατιστική μας λέει ποιος θα μείνει «ζωντανός» και ποιος θα μείνει μόνος του.

Δεν αρκεί μόνο να κατεβάσεις το Tinder πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις κιόλας. Αυτό είναι πολύ βασικό για την επιτυχία σου σαν dating app-er. Αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες πρέπει τότε να έχεις στο μυαλό σου πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δύσκολα επιβιώνεις στην εποχή των dating apps με τους κανόνες του πατροπαράδοτου φλερτ.

 

 

Πρέπει να να ξέρεις όλα τα νέα δεδομένα πλέον για να επιβιώσεις εκεί "έξω". Απ' τη φωτογραφία που θα βάλεις για προφίλ και τo about που θα γράψεις για τον εαυτό σου μέχρι πότε και τι να στείλεις στο υποψήφιο διαδικτυακό σου ραντεβού, όλα έχουν τη σημασία τους.

 

 
 

Το Tinder είναι φοβερά χρήσιμο εργαλείο, για όσους θέλουν να φλερτάρουν διαδικτυακά. Δεν αρκεί όμως να κατεβάσεις την εφαρμογή και να φτιάξεις ένα απλό και άδειο προφίλ. Πρέπει να γνωρίζεις όλα τα κόλπα και τα τερτίπια αυτού του πράγματος. Δεν πρέπει να πας χωρίς όπλο στον πόλεμο του dating.

Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή να κάνεις match με γυναίκες, θα πρέπει να ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το tinder με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό παίζει ρόλο πολύ μεγάλο και η φωτογραφία σου αλλά και άλλα πολλά δεδομένα.

 

 
 

Στη συνέχεια αυτού του άρθρου θα διαβάσεις έναν οδηγό με πολύ χρήσιμες συμβουλές, ώστε να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ, αλλά και τρόπους για να διαχειριστείς τα match και να αποφύγεις τα λάθη.

Το site online γνωριμιών Zoosk συγκέντρωσε τις καλύτερες και πιο αποδοτικές τακτικές που ακολουθούν σαν «ευαγγέλιο» οι πιο επιτυχημένοι single τύποι που κυκλοφορούν εκεί μέσα.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved