Η νέα λειτουργία του Tinder θα επιτρέπει να τα λέτε και πριν το matching

Κανείς δεν λέει όχι σε μια λίγο καλύτερη γνωριμία πριν μπει στο ψητό.

Το μυστικό της επιτυχίας του Tinder ήταν δύο πράγματα, το ότι επικοινωνούσες με ένα πραγματικό πρόσωπο και δεν ήταν ραντεβού στα τυφλά και η απλότητά του. Ειδικά το δεύτερο έλυσε πολλά χέρια με μοναδική κίνηση για φλερτ το swipe. Ένα απλό ναι ή όχι αρκούσε για να ξεκλειδώσει τον ερωτισμό μεταξύ των χρηστών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα ήθελε να το αλλάξει το Tinder προσφέροντας μια λίγο πιο ενήλικη και ώριμη λειτουργία.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Tinder προσπαθεί να εμπλουτίσει την απλότητα που το έκανε διάσημο. Έχουν προηγηθεί κάποια διαδραστικά παιχνίδια και άλλες μικροεφαρμογές που έδιναν τη δυνατότητα στους χρήστες να μάθουν και πέντε πράγματα περισσότερα εκτός από μια κολακευτική φωτογραφία προφίλ και ένα ακόμα πιο κολακευτικό σύντομο βιογραφικό. Όμως το Hot Takes πάει τη φάση της γνωριμίας σε πιο ουσιαστικά μονοπάτια.

 

 

Σύμφωνα με άρθρο του Verge, το Hot Takes θα είναι μια λειτουργία διαθέσιμη μόνο από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα στο νέο explore tab. Εκεί οι χρήστες θα καλούνται να απαντούν σε ποικίλες ερωτήσεις που θα περιλαμβάνουν μια σειρά από σεξουαλικά, αλλά και αισθητικά ζητήματα και θα μπορούν να μοιράζονται τις απαντήσεις αυτές με τους άλλους χρήστες. Οι άλλοι χρήστες μπορούν να είναι ακόμα και μη matched διευρύνοντας τις διαθέσιμες επιλογές για κουβέντα και φλερτ.

 

 

Είναι μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους επίδοξους εραστές να βρουν πιο εύκολα το ταίρι τους με γνώμονα τα πράγματα που τους ενώνουν καθώς θα υπάρχει δυνατότητα να ξεχωρίζεις τις υποψήφιες κατακτήσεις σου με βάση hashtags και άλλες προτιμήσεις που έχουν δείξει μέσω των απαντήσεών τους. Πρακτικά το Tinder γίνεται μια πιο ολοκληρωμένη σοσιαλμιντιακή πλατφόρμα προσφέροντας περισσότερες επιλογές από σκέτο σεξ και αυτό είναι ένα ρίσκο από μόνο του.

 

 

Οι χρήστες ανέδειξαν το Tinder σε κορυφαίο dating app λόγω της απλότητάς του και επειδή κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, σου βρίσκει ερωτικό σύντροφο. Στα νέα μονοπάτια που βαδίζει δεν είναι σίγουρο ότι θα το ακολουθήσουν οι παραδοσιακοί του χρήστες, αν και οι υπευθυνοι της εφαρμογής φαίνονται καθησυχαστικοί. Όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο Tinder για να βρουν την επόμενη σχέση τους και όχι απλά σεξ και λειτουργίες σαν το Hot Takes είναι προς όφελός τους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved