Η νέα λειτουργία του Tinder είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των άπιστων

Δεν υπάρχει πια φόβος μήπως σε πάρει χαμπάρι κάποιο λάθος μάτι.

ο πως αντιμετωπίζουμε το Tinder και άλλα dating apps δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο έχει αλλάξει η αντίληψή μας για το σεξ. Παλιότερα κανείς δεν παραδεχόταν πως χρησιμοποιεί κάποιο από αυτά. Μυστικοπάθεια, ανωνυμία και το πέπλο του φετιχισμού κάλυπτε τα περισσότερα από αυτά. Ως καινούργια μόδα δεν είχε ωριμάσει ακόμα στο ευρύ κοινό το οποίο θεωρούσε ότι πρέπει ακόμα το φλερτ να γίνεται στα μπαρ.

 

 

Φυσικά τα social media σάρωσαν και αυτό το κάστρο και τo Tinder δεν έγινε κάτι άλλο εκτός από ένα ακόμα μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαλλάσσοντας το online dating από κάθε ενοχή. Η μαζικοποίηση όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό, έχει φέρει και κάποια αρνητικά. Το μεγαλύτερο από όλα είναι το να πέφτεις πάνω σε πρόσωπα που δεν θέλεις να τα δεις και πολύ περισσότερο δεν θέλεις συγκεκριμένα πρόσωπα να πέσουν πάνω σου.

 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το να πέφτεις πάνω σε πρώην σχέσεις, συναδέλφους, προϊστάμενους, γνωστούς κλπ. Το πρόβλημα φαίνεται πως οδεύει προς επίλυση με τη νέα λειτουργία μπλοκαρίσματος του Tinder. Καταχωρώντας τους τηλεφωνικούς αριθμούς των ανεπιθύμητων γίνεσαι αόρατος στα μάτια τους.

Φυσικά κάποιος πονηρός μπορεί να σκεφτεί ότι αυτή η λειτουργία είναι βούτυρο στο ψωμί όσων χρησιμοποιούν το Tinder για παρασπονδίες και έχουν ένα κάποιο δίκιο. Μπλοκάροντας όλους τους υποψήφιους ρουφιάνους η απιστία γίνεται πολύ πιο εύκολη υπόθεση, όμως η λειτουργία δεν είναι πανάκεια. Δεν μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον που δεν έχεις το τηλέφωνό του και σίγουρα δεν έχεις όλα τα τηλέφωνα όσων θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν το παράνομο σαφάρι σου. 

 

 

Ίσως τελικά να είναι καλύτερα να περιορίσεις το μπλοκ για τους πραγματικά ανεπιθύμητους είναι καλύτερη χρήση για τη νέα λειτουργία.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved