Tα τέσσερα βασικά αφροδισιακά του φετινού καλοκαιριού

Μερικά πράγματα που θα βοηθήσουν στο κρεβάτι.

Το σεξ είναι κάτι πολύ απλό αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκο. Σίγουρα μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι για να μας ανεβάσει το ηθικό στο κρεβάτι και να μας κάνει να μην βαριόμαστε με τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα.

 

 

Μία σκηνή που πάντα μας στοιχειώνει είναι εκείνη στην ταινία 9 1/5 Εβδομάδες, όπου ο Μickey Rourke ταΐζει διάφορα την Κιμ Μπάσιντζερ πάνω στο ερωτικό παιχνίδι. Το καλοκαίρι κορυφώνεται η ερωτική διάθεση αλλά, ακόμη και αν δεν το έχετε ακόμη νιώσει, διαβάστε τα τέσσερα κορυφαία αφροδισιακά που μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση

 

 
 

Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία να μην τη γνωρίζεις. Αν προέρχεσαι από τους millenials, σχεδόν σίγουρα την έχεις πετύχει σε κάποια από τις επαναλήψεις ή τις πολλές αναφορές σε άλλα έργα. Τέλος, αν είσαι κομμάτι της γενιάς Z, έφτασε η στιγμή να την μάθεις και ενδεχομένως να την… αναπαραστήσεις.

 

 
 

Μιλάμε φυσικά για την πασίγνωστη σκηνή από τις 9 1/2 Εβδομάδες, όπου ο Μickey Rourke τάιζε ηδυπαθώς την Kim Basinger ό,τι βρισκόταν στο ψυγείο, διεγείροντάς την σεξουαλικά. Ίσως η ιδέα να μη φαντάζει ιδανική εν μέσω καλοκαιριού και κορμιού στην παραλία ωστόσο, μπορείτε να περιοριστείτε σε μόλις τέσσερα  σούπερ αφροδισιακά που υπόσχονται κορύφωση της λίμπιντο.

Δες εδώ για να δεις ποια είναι τα 4 βασικά αφροδισιακά του καλοκαιριού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved