Έρευνα: Από τι εξαρτάται το πόσο συχνά κάνουμε σεξ;

Κι όμως δεν πάει το μυαλό σου ποιος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει «φυσιολογική συχνότητα» στην ερωτική μας ζωή. Κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές προτιμήσεις και συνήθειες και το μόνο που έχει πραγματικά σημασία είναι να ταιριάζουν αυτές και να νιώθουν και τα δύο μέρη του ζευγαριού ευχαριστημένα και πλήρη με την ερωτική τους ζωή.

 

 

Το σεξ είναι κάτι περίπλοκο και πολύ σημαντικό για εμάς. Και πάλι όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η ίδια συχνότητα είναι ιδανική για όλους. Όταν μιλάμε για το σεξ, υπάρχει τόσο μεγάλο εύρος διαφοροποιήσεων που στην πραγματικότητα ο όρος φυσιολογικό δεν υφίσταται.

 

 
 

Οι Αυστραλιανοί αναφέρουν ότι κάνουν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Οι Βρετανοί μιλάνε για λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα την ώρα που οι Αμερικανοί αναφέρουν ότι κάνουν σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Ποιο είναι όμως το ιδανικό; Από τι εξαρτάται η συχνότητα του σεξ; Ξέρεις;

 

 
 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Ορισμένοι εξ αυτών μπορεί να σημειώνουν λανθασμένη συχνότητα, είτε από λάθος είτε επί σκοπού. Αλλά σε εθνικό επίπεδο τα δεδομένα βασίζονται σε αντιπροσωπευτικά δείγματα τα οποία είναι ένας χρήσιμος οδηγός.

Δες από τι εξαρτάται το σεξ που κάνουμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved