Έρευνα: Τι πρέπει να κάνεις άμεσα αν η ερωτική σου ζωή μετατρέπεται σε ρουτίνα

Υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσεις αυτό που σου συμβαίνει.

Το σεξ είναι μία παράξενη φάση για όλους και μερικές φορές μπορεί να το βαριόμαστε. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις μία ισορροπία στο σεξ. Θέλει κι αυτό την προσπάθεια του όπως όλα τα πράγματα.

 

 

Το πιστεύατε ότι την ίδια πλήξη που μπορούμε να νιώσουμε σε μια σχέση μπορούμε να νιώσουμε και για την ίδια την ερωτική πράξη; Η ερωτική πλήξη, όπως αναδεικνύει νέα μελέτη, φαίνεται πως είναι κάτι σύνηθες οπότε αν δεν την έχετε νιώσει, θεωρείστε τους εαυτούς σας τυχερούς.

 

 
 

Το να βαριέσαι να κάνεις σεξ δεν είναι κάτι μη φυσιολογικό, ίσα ίσα συμβαίνει σε πολύ κόσμο εκεί έξω, ίσως απλά εσάς να μην σας έχει ξανασυμβεί.

«Ωχ και ποιος κάνει σεξ τώρα;» θα μπορούσε να είναι μια φράση που περιγράφει την «ερωτική πλήξη», με το κάθε άτομο τη βιώνει για διαφορετικούς λόγους. Αν πάλι το γεγονός αυτό σας φαίνεται πρωτάκουστο, τότε τα αποτελέσματα μικρής έρευνας για τη σεξουαλική ζωή στο Journal of Sex and Marital Therapy, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε καθώς φαίνεται πως η «ερωτική πλήξη» και η αδιαφορία προς το σεξ δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο απ΄ όσο νομίζουμε.

 

 

Το ότι βαριέσαι στο σεξ δεν είναι κάτι τρομερό, θα σου περάσει απλά θέλει τρόπο.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να το ξεπεράσεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved