Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, αλλά το σημείο G μάλλον δεν υπάρχει

Τσάμπα ο κόπος, τσάμπα και το πιάσιμο το επόμενο πρωί.

Οι μύθοι του Αισώπου, ο μύθος του Σισύφου και ο μύθος του σημείου G. Δεν περιμέναμε ποτέ να βάλουμε στην ίδια πρόταση όλα τα παραπάνω αλλά να που το κάνουμε, αν και έχουμε κοκκινίσει από ντροπή. Τα νέα είναι άσχημα αγαπητέ εξερευνητή της απόλυτης απόλαυσης. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, το σημείο G που ψάχνεις απεγνωσμένα και δεν βρίσκεις ή νόμιζες πως είχες ανακαλύψει, δεν υπάρχει. Τσάμπα ο κόπος, τσάμπα και το πιάσιμο το επόμενο πρωί.

 
 
Για το σημείο G ή αλλιώς το σημείο Grafenberg, διαβάσαμε για πρώτη φορά το 1982 σε ένα βιβλίο για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Από τότε, όλοι, άντρες και γυναίκες, το έχουν ρίξει στη μελέτη αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να το εντοπίσει. Τα στοιχεία είναι ελλιπή και απορρίπτονται με λίγα λόγια. Όχι από εμάς, αλλά από τους ειδικούς.
 

Σε μια άλλη μελέτη πίσω στο 2012, καταλήγουμε στο ίδιο σημείο -σίγουρα όχι G- δηλαδή πως: «Όλα τα επιστημονικά δεδομένα που έχουν δημοσιευτεί δείχνουν πως το σημείο G δεν υπάρχει». Καλό θα ήταν να μην το βάλουμε κάτω γιατί πολλές φορές ακόμα και η επιστήμη κάνει λάθη. Ελπίζουμε να είναι μία από αυτές.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved