Ας μιλήσουμε σοβαρά για τις γυναικείες πατούσες

Έλα τώρα, ξέρουμε πως σου αρέσουν και εσένα.

Οι πιθανότητες να αναφερθεί το όνομα του Quentin Tarantino σε αυτό το κείμενο ήταν κάτι παραπάνω από αυξημένες. Σε κάθε του ταινία βλέπουμε γυμνά γυναικεία πόδια και πλέον αυτές οι σκηνές αποτελούν μερικές από τις πιο λατρεμένες και χαρακτηριστικές στιγμές του κινηματογράφου. Βλέπεις Tarantino, βλέπεις πατούσες. Τόσο απλά. Τι συμβαίνει όμως στο μυαλό του σκηνοθέτη και επιμένει σε αυτές τις σκηνές; Είναι η σφραγίδα του ή απλά ένα ακόμα φετίχ του; Κλείνουμε προς το δεύτερο και είμαστε σίγουροι πως δεν έχει μόνο αυτός «κόλλημα» με τις γυναικείες πατούσες. Ναι, για εσένα μιλάμε.
 
foot fetish gifs | WiffleGif
 
Αν σε ρωτήσει η σύντροφός σου για ποιο λόγο σου αρέσουν οι πατούσες της, το πιθανότερο είναι να απαντήσεις πως δεν ξέρεις, απλά σου αρέσουν. Και η επιστήμη είναι με το μέρος σου καθώς ούτε εκείνη έχει βρει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Μπορεί να έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες που αφορούν τη σεξουαλικότητα και τα παρακλάδια της, όμως στα περισσότερα φετίχ δεν έχει βρεθεί η ρίζα τους. Πολλοί απέκτησαν κάποια λόγω ενός ψυχολογικού τραύματος ή μιας όμορφης ανάμνησης. Αυτό, όμως, δεν εξηγεί το λόγο που σου αρέσουν και μας αρέσουν οι γυναικείες πατούσες.
 
 
 
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μία διαδεδομένη θεωρία η οποία βάζει στο παιχνίδι ένα συγκεκριμένο μέρος του εγκεφάλου μας και μας εξηγεί πως εκείνο ευθύνεται για αυτή μας την προτίμηση. Και πάλι, δεν γίναμε σοφότεροι. Ο εγκέφαλός μας ελέγχει τα ένστικτά μας όπως και τις αισθήσεις, το γνωρίζαμε ήδη. Ας προχωρήσουμε σε κάτι άλλο. Το BDSM ίσως παίζει το ρόλο του. Ο φετιχισμός με τις πατούσες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνδέεται με την υπερβολή, την κυριαρχία και της ταπείνωσης του άλλου πάνω στην σεξουαλική πράξη. Αυτό, μάλιστα, ίσως περιέχει μια γενναία δόση αλήθειας.
 

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω με το ίδιο φετίχ

 
Σε μία σύντομη διαδικτυακή βόλτα, πέσαμε πάνω στη σελίδα με το όνομα Thought Catalog. Εκεί, λοιπόν, φιλοξενούνται μερικές ανώνυμες ιστορίες ανδρών που μιλούν για τις δικές τους περιπέτειες. Ακολουθούν μερικές από αυτές και μην ξεχνάς, δεν είσαι ο μόνος που λατρεύει τα γυναικεία πόδια.
 
«Στο σχολείο παρατήρησα πως η κοπέλα μου είχε ωραία πόδια και απλά ήθελα να της γλείψω τα δάχτυλα. Πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορεί να μου χαλάσει μία σχέση. Δεν θα βγω ραντεβού με μία κοπέλα που δεν βρίσκω τα δάχτυλά της ελκυστικά. Θεωρώ τον φετίχ μου ήπιο, απλά μου αρέσει να γλείφω ή να κάνω μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών».
 
«Βρίσκω το μασάζ στα πόδια πιο ευχάριστο από το σεξ κάποιες φορές. Μπορεί να κάνω σεξ με κάποια που δεν έχω σχέση, όμως νιώθω άβολα αν κάποια που δεν είμαστε μαζί μου κάνει εμένα μασάζ στα πόδια».
 
 
 
«Το δεύτερο δύσκολο κομμάτι του να έχεις φετίχ με τα γυναικεία πόδια, είναι το καλοκαίρι. Όλοι αγαπούν το καλοκαίρι, ειδικά εγώ. Οι γυναίκες φορούν κάθε μέρα πέδιλα. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι καλό για εμένα, έτσι δεν είναι; Λάθος! Μου αρέσει να κοιτάζω τα πόδια τους. Είναι όπως κοιτάζεις ωραία στήθη. Μπορείς να φανταστείς γυναίκες να κυκλοφορούν συνεχώς χωρίς μπλούζα; Θα ήταν ωραίο, αλλά θα ήταν δύσκολο να συγκεντρωθείς».
 
 
«Θυμάμαι πως ήμουν νέος, περίπου 12 χρονών ή κάτι τέτοιο και παίζαμε με την γειτόνισσά μου. Ήταν όμορφη και με ωραία πόδια τα οποία με κάποιον τρόπο κατέληγαν πάντα στο κεφάλι μου. Νομίζω αυτή ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πως έχω φετίχ με τα γυναικεία πόδια».
  

Θα πρέπει να σε ανησυχεί αυτός ο φετιχισμός;

 
Στους άνδρες αρέσουν τα γυναικεία πόδια για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το συγκεκριμένο φετίχ δεν είναι σπάνιο. Αντίθετα, είναι πολλοί εκείνοι που έλκονται από τις όμορφες πατούσες. Ρώτα τους φίλους σου ή τους γνωστούς σου. Σίγουρα θα έχει κάποιος την ίδια κρυφή επιθυμία με εσένα κάθε φορά που αντικρίζει γυμνό γυναικείο πόδι. Μερικές φορές μπορεί επίσης να προσθέσει και  περισσότερη πλάκα στο κρεβάτι με την σύντροφό σου. Και στην τελική, σε ποιον δεν αρέσουν οι πατούσες;
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved