Πώς να «κρατάς» περισσότερο στο κρεβάτι και να το απολαμβάνεις

Να και μία έρευνα που έγινε για καλό σκοπό.

Πάντα έρχεται η ερώτηση κάποια στιγμή στη ζωή ενός άντρα. Πόσο πρέπει κανείς να αντέχει στο κρεβάτι; Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το ιδανικό σεξ; Ποια είναι η σωστή διάρκεια;

Η απάντηση διαφέρει και φαίνεται πως όσο τα χρόνια περνάνε αλλάζουν οι ανάγκες της κάθε γενιάς για σεξ.

Για παράδειγμα, μία έρευνα του 1949, επονομαζόμενη και σαν Kinsey Reports, αναφέρει πως το ιδανικό σεξ πρέπει να διαρκεί από 3 μέχρι και 10 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως μία τέτοια απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση είναι αδύνατον να μην διαφέρει. Οι παράγοντες είναι υπερβολικά πολλοί για να έχουμε μία εύκολη ομοιογένεια στο δείγμα μας.

Το 2005 η Society of Sex Therapy & Research έκανε έρευνα και μας είπε πως μία ιδανική διάρκεια κυμαίνεται από 3 μέχρι και 13 λεπτά.

Αλλά μην χαίρεσαι. Τρία λεπτά απλά δεν φτάνουν.

Δες εδώ πως τα αποτελέσματα χωρίστηκαν στην έρευνα σύμφωνα με τα λεπτά της διάρκειας:

 

 

Τώρα όμως, στις μέρες μας, το να «κρατάς» μόνο 3 λεπτάκια, ε δεν το λες και κάτι. Εκτός πάντα κι αν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Η δική μας εμπειρία είναι η εξής: Δεν γίνεται να μην μπορείς να κρατηθείς τουλάχιστον για δέκα λεπτά. Η μεγάλη αλήθεια είναι πως όταν η πράξη του σεξ ξεπερνάει το μισάωρο, ε τότε γίνεται λίγο κουραστική για όλους.

Αλλά όλοι πρέπει να στοχεύουμε τουλάχιστον το επιθυμητό δεκάλεπτο.

Επίσης κάτι που πρέπει να καταλάβεις: Δεν κάνει καλό να είσαι όλη μέρα στο Pornhub. Έρευνα έδειξε πως οι άνδρες όσο πιο πολύ αυνανίζονται βλέποντας πορνό τόσο πιο δύσκολα εκσπερματώνουν μαζί με την σύντροφο τους.

Τώρα αν πάσχεις από πρόωρη εκσπερμάτωση ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς το Pornhub.

Για να κλείσουμε, το ιδανικό για εμάς είναι το δέκα με είκοσι λεπτά.

Τώρα το πώς θα το κάνεις εξαρτάται από εσένα και τη σύντροφο σου αποκλειστικά. Αν είσαι από την πλευρά εκείνων που τελειώνουν εύκολα τότε πρέπει να συγκεντρωθείς και να καταφέρεις να φτάσεις το δεκάλεπτο. Αν είσαι από εκείνους που δεν τελειώνουν με τίποτα και μπορεί να περάσουν ώρες μέχρι τον οργασμό, ε τότε πρέπει μάλλον να κόψεις το πολύ πορνό. Δεν βοηθάει.

Ξεκίνα δουλειά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved