Σεξ στα χρόνια του κορονοϊού: Ο απόλυτος οδηγός για να το κάνεις σωστά και με ασφάλεια

Ή και όχι!

Θα ήταν υποκριτικό να προσποιηθούμε ότι όλα είναι καλά και όπως συνήθως, διότι πολύ απλά δεν είναι! Ακόμα και οι ψυχραιμότεροι εξ’ ημών, μπορεί να μην απελπίζονται καθημερινά και να μην βάζουν τα κλάματα από τον πανικό, αλλά φυσιολογική ζωή σίγουρα δεν έχουν, και σίγουρα επηρεάζονται με πολλούς τρόπους εξαιτίας της γνωστής και διαβόητης πανδημίας του COVID-19.

Βέβαια, η ζωή δε σταματάει, όπως επίσης και ο έρωτας. Γιατί εντάξει, καλή η καραντίνα, καλό και το social distancing, αλλά ρε παιδιά, αν έχεις ξεμείνει με την κοπέλα σου, ένα σεξ να το κάνεις. Όχι τίποτα άλλο, να περάσει και η ώρα σου. Παρακάτω λοιπόν, σου λύνω κάποιες βασικές απορίες, για να ξέρεις και τι σου γίνεται.

Μεταφέρεται με το σεξ;

Και ναι και όχι! Σκέψου το σαν τα ΣΜΝ. Υπάρχουν πιθανότητες να κολλήσεις, υπάρχουν πιθανότητες και να μην κολλήσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο ιός μεταφέρεται μέσω του σάλιου, το οποίο υποθέτω… περισσεύει στο σεξ! Οπότε, σε περίπτωση που θέλεις να… έρθεις πιο κοντά με την καλή σου, καλό θα είναι να το κάνεις μόνο αν είστε σε καραντίνα μαζί. Διαφορετικά λυπάμαι…

Και με το στοματικό τι γίνεται;

Αν θέλεις το σεξ σου να γίνει από καλό… εξαιρετικό, τότε θα πρέπει να συμπεριλάβεις σε αυτό και το στοματικό. Μέσω σωματικών υγρών δεν μεταφέρεται, από όσο ξέρουμε για την ώρα, οπότε από αυτό είσαι καλυμμένος. Βέβαια υπάρχει και το θέμα του σάλιου. Οπότε, χρησιμοποίησε ένα προφυλακτικό που σώζει ζωές.

giphy

Μπορείς να είσαι απολύτως ασφαλής;

Αν δεν ζεις (και δεν είσαι σε καραντίνα) με την κοπέλα σου, τότε λυπάμαι αλλά το σεξ για σένα είναι ένα σενάριο μακρινό. Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο της… αυτοϊκανοποίησης (παλιό κόλπο) και φυσικά του cyber sex. Και μην ξεχνάς… πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας.

Σε περίπτωση που σου πει ότι… έχει πονοκέφαλο:

Μην το πάρεις αψήφιστα και μη θεωρήσεις ότι θέλει να σε αποφύγει. Η γυναίκα μπορεί να είναι άρρωστη οπότε παρακολούθησε τα συμπτώματά της. Εδώ που φτάσαμε, πίστεψέ με το τελευταίο που θα σκεφτόταν, θα ήταν να γλιτώσει το σεξ μαζί σου με δικαιολογίες. Το νου σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved