Έρευνα: Πώς τα γένια ενός άντρα μαρτυρούν ότι ελπίζει να κάνει σεξ

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που συσχετίζει την τριχοφυΐα του προσώπου με τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Είναι πολλά τα μυστικά που δεν γνωρίζουμε τελικά γύρω από το σεξ. Δεν μιλάμε μόνο για κόλπα που θα κάνουν το κορίτσι ευτυχισμένο (και αυτό παίζεται) αλλά και για άλλες μυστήριες πτυχές της συγκεκριμένης δραστηριότητας, πέρα ακόμα από τα προκαταρκτικά, ή την ίδια την πράξη.

Ιδιαίτερα για εμάς τους άντρες που το μυαλό μας σύμφωνα με έρευνα γυροφέρνει στο σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, καλό είναι ό,τι μαθαίνουμε να το μοιραζόμαστε μεταξύ μας. Για αυτό και εμείς θα σε ρωτήσουμε κάτι βασικό που ενδέχεται να επηρεάζεται από την σεξουαλική σου δραστηριότητα.

 

 

 

Από τη στιγμή λοιπόν που είσαι μουσάτος όπως τα περισσότερα μέλη του Ratpack -εκτός του Χρήστου Κάβουρα που θέλει αλλά δεν έχει μούσια- πρέπει να γνωρίζεις ότι η ταχύτητα που μακραίνουν, ουσιαστικά λειτουργούν ως ρουφιάνοι μιας κρυφής σου επιθυμίας. Εκείνη της προσδοκίας για την ερωτική πράξη. Δεν το λέμε εμείς αλλά η συγκεκριμένη έρευνα που έδειξε ότι τα γένια του άντρα μεγαλώνουν ταχύτερα, όχι όταν κάνει σεξ, αλλά όταν περιμένει να κάνει.

Επομένως είτε έχεις προετοιμάσει την κατάσταση με το κορίτσι για απόψε το βράδυ, είτε θες πολύ να βρεις τη γυναίκα με την οποία θα πραγματοποιήσεις την πράξη, φρόντισε να πάρεις ξυράφια πολλά και γρήγορα. Το μούσι θα πυκνώνει πριν καν καταλάβεις ότι το ξύρισες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved