Υπάρχουν επιστημονικοί λόγοι για τους οποίους σκέφτεσαι διαρκώς το σεξ στην καραντίνα

Και η κλεισούρα της καραντίνας, κάνει την κατάσταση χειρότερη. 

Αν το καλοσκεφτείς, αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό, δεν απέχουν και πολύ από σενάριο ταινίας. Ο θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται, οι οικονομίες καταρρέουν και όλοι εμείς, είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας-εντάξει όχι και πολύ κινηματογραφικό αλλά δε βαριέσαι-μην μπορώντας να ζήσουμε απλά τη ζωή μας! Σε όλο αυτό το σκηνικό, τα μυαλά του Hollywood, βάζουν και μία ερωτική ιστορία, με μπόλικο συναίσθημα και αρκετό σεξ. Και τώρα που είπα σεξ, τι φάση τον τελευταίο καιρό ρε παιδιά;

Γιατί είναι όλοι τόσο… ερεθισμένοι;

Ναι κι όμως. Θα περίμενε κανείς, η πλειονότητα του πληθυσμού να μην έχει καμία απολύτως όρεξη για σεξ μιας και την προσοχή όλων έχει τραβήξει ο COVID και η επέλασή του σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, τα νέα από το μέτωπο είναι ακριβώς τα αντίθετα. Η πανδημία είναι εντελώς… σέξι και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό.

Η βαρεμάρα και το στρες

Για να είμαστε ειλικρινείς, όσο δημιουργικός και αν θέλεις να είσαι τις μέρες αυτές, έρχεται κάποια στιγμή που απλά σε πιάνει βαρεμάρα. Και τότε αρχίζουν οι σκέψεις, οι οποίες πάντα καταλήγουν στο σεξ. Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς, το στρες και το άγχος που βιώνουμε την περίοδο αυτή, είναι άκρως διεγερτικά! Πολύ θέλει ο άνθρωπος;

giphy 1

Η μοναξιά

Είσαι σε καραντίνα, πιθανότατα να μη βλέπεις την κοπέλα σου, σίγουρα δεν βλέπεις τους φίλους σου, οπότε μία μοναξιά σε πιάνει. Ακόμα κι αν μένεις με τους δικούς σου, πόσες φορές να συζητήσεις με την μάνα σου για το ζάχαρο του θείου σου; Ε κι εκεί το μυαλό ταξιδεύει, και μοιραία πάει σε στιγμές του παρελθόντος που άγγιζες ανθρώπους και δεν φοβόσουν να βγεις από το σπίτι σου!

Οι… περίεργοι καιροί που ζούμε

Φυσιολογική την κατάσταση που ζούμε, δεν μπορείς να την πεις σε καμία περίπτωση μιας και οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Η ανθρώπινη φύση λοιπόν, όταν η κανονικότητα διαταράσσεται τείνει να… διεγείρεται σεξουαλικά. Σύμφωνα με έρευνες, την περίοδο μετά τους Δίδυμους Πύργους το 2001, οι σχέσεις της μίας βραδιάς ή αυτές που βασίζονταν στο σεξ, αυξήθηκαν εντυπωσιακά.

Μήπως τελικά όλοι αντιλαμβάνονται πόσο ρευστή είναι η κατάσταση και το ρίχνουν στο σεξ;

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved