Όταν μιλάς για φαγητό γίνεσαι αυτόματα πιο σέξι

Δεν το λέμε εμείς, αλλά αυτή η έρευνα που απενοχοποιεί τους καλοφαγάδες.

Αν το σεξ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή, τότε οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι την πρώτη θέση καταλαμβάνει επάξια το φαγητό και δε σηκώνω κουβέντα γι’ αυτό. Όταν μάλιστα οι δύο αυτές απολαύσεις συνδυαστούν, η πορεία των πραγμάτων μπορεί να εξελιχθεί από εξαιρετική μέχρι ολέθρια! Ο λόγος; Το φαγητό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον έρωτα, στις σχέσεις και εννοείται στο πρώτο ραντεβού.

Αν πίστευες λοιπόν, ότι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την επιλογή του φαγητού και ακόμα πιο ειδικά με αυτό που εσύ θα φας –ναι μάλιστα κύριε αυτό που θα φας- δεν έχουν καμία σημασία για την έκβαση της σχέσης, ή έστω για τις εντυπώσεις που θα αφήσεις στο ραντεβού σου, κάνεις μεγάλο λάθος, και θα συνεχίσεις να το κάνεις αν δε διαβάσεις παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, γιατί εμείς μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα, η οποία ανέλυσε 3,733,185 dating profiles και 364,609,566 πρώτα μηνύματα (inbox) η παρουσία και αναφορά φαγητών στα προφίλ των χρηστών ή στις συζητήσεις έπαιξαν βασικό ρόλο στη συνέχιση της κουβέντας ή ακόμα και στο να κανονιστεί το πρώτο ραντεβού.

Και επειδή εμείς εδώ δεν μιλάμε αόριστα, παρακάτω έχουμε όλα τα επιμέρους ευρήματα, για να ξέρεις και τι σου γίνεται:

1. Η αναφορά φαγητού στο προφίλ σου, αυξάνει τις πιθανότητες για να δεχτείς κάποιο μήνυμα στο… 100%. Όχι όμως με οποιαδήποτε τροφή. Τα κορυφαία σε… σέξινες φαγητά, είναι το γουακαμόλε, οι πατάτες και η σοκολάτα ενώ αυτά που έχουν την ακριβώς αντίθετη δράση, είναι το τηγανητό κοτόπουλο και η… γλυκοπατάτα.

2. Σε περίπτωση που θέλεις να επικεντρωθείς σε κατηγορία φαγητού-για μία ευρύτερη προοπτική- καλό θα ήταν να ασχοληθείς με την πρωτείνη η οποία είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία.

vvvv

3. Παρόλα αυτά, το φαγητό δεν θα πρέπει να είναι το πρώτο ή και το μοναδικό με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς. Εκτός από την πιθανότητα να σε περάσουν για κοιλιόδουλο, τι ποσοστό επιτυχίας δίνεις σε ένα μήνυμα που όπως το παρακάτω: «Καλησπέρα. Θέλεις να πάμε για σταβλίσια;» Βέβαια στην περίπτωση του Έλληνα, τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν διαφορετικά-καθότι καλοφαγάδες-αλλά μη σε δεσμεύω κιόλας.

4. Τα χειρότερα φαγητά (τα λιγότερο σέξι δηλαδή) είναι τα εξής:

7775656656

5. Πρώτο ραντεβού και fast food είναι ok για τους άντρες αλλά οι γυναίκες δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι την επιλογή αυτή. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο ποσοστό το συνδέει με… τσιγκουνιά (31%), το 28% με την αδιαφορία για τη διατροφή και την υγεία γενικότερα, το 12% θεωρεί ότι είναι μία σίγουρη επιλογή και το 29% δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα (καλόβολα κορίτσια αυτά). 

6. Τελικά, για πρώτο ραντεβού το πιο δημοφιλές είδος φαγητού είναι τα θαλασσινά και ακολουθούν με μικρή διαφορά το κρέας, το μεξικάνικο, τα ζυμαρικά και το σούσι.

mmmnnnn

7. Τέλος… το πιο σέξι έδεσμα με διαφορά ψηφίστηκε οι φράουλες με σοκολάτα. Αναμενόμενο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved