6 λόγοι για τους οποίους η νέα σου σχέση θα αποτύχει

Ένα θετικό μήνυμα για όλους τους αναγνώστες εκεί έξω

Κάθε φορά που ερωτεύεσαι και κάνεις νέα σχέση, η ζωή σου μπαίνει σε νέους ρυθμούς και δεδομένα. Είναι λογικό να δίνεσαι 100%, πόσο μάλλον αν γουστάρεις πολύ ή έχεις ταλαιπωρηθεί για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Θεμιτό και απολύτως λογικό. Όπως επίσης είναι λογικό, να θέλεις να πάνε όλα καλά και αυτό που έχεις να κρατήσει. Υπάρχουν όμως κάποια βασικά λάθη που κάνεις, και τελικά καταστρέφεις όλα όσα με κόπο έχτισες. Και τα λάθη αυτά, μπορεί να είναι αδιόρατα, είναι όμως σημαντικά, όπως τελικά αποδεικνύεται.

giphy

Την πνίγεις

Τα είπαμε και παραπάνω. Μπροστά της όλα μοιάζουν ανούσια. Δε βλέπεις την ώρα να βρεθείς κοντά της, και ακόμα και οι φίλοι σου δείχνουν να μην καλύπτουν τις ανάγκες σου την περίοδο αυτή. Μην ξεχνάς όμως, ότι όταν περάσει το διάστημα αυτό και θελήσεις να επανέλθεις στα κανονικά για τη ζωή σου επίπεδα, υπάρχει περίπτωση να βρεις κλειστές πόρτες αφενός και αφετέρου να έχεις ήδη κουράσει και την ίδια με την πίεσή σου. Γι’ αυτό λοιπόν, όλα με μέτρο.

Μήπως το σεξ μαζί της έχει βαλτώσει;

Αποφεύγεις τη συζήτηση

Νομίζεις ότι ο πρώτος καιρός είναι μόνο για φιλιά, αγκαλιές και ερωτικά καλέσματα; Ναι εντάξει είναι. Αλλά σε περίπτωση που εντοπίσεις κάτι που δεν σου αρέσει-δεν αναφέρομαι στο μανικιούρ της-ή ένα της χαρακτηριστικόή συνήθεια με το οποίο μάλλον δε θα θα τα βγάλεις πέρα-κοινώς παλέψεις- δεν είναι κακό να το αναφέρεις κομψά και ευγενικά ακόμα και αν δεν έχετε καν μπει στο δεύτερο μήνα της σχέσης. Εσύ φταις που βάζεις γερά θεμέλια εξάλλου;

Την απομονώνεις

Ναι είναι ακόμα νωρίς και ναι δεν ξέρεις αν θα κρατήσει αυτό και για πόσο. Δεν είπα να τη γνωρίσεις στους γονείς σου από την πρώτη εβδομάδα, αλλά σε επαφή με την παρέα ή την αδερφή σου μπορείς να τη φέρεις. Φοβάσαι μήπως να την ρωτήσουν πότε παντρεύεστε ή μήπως την ταπεινώσουν επειδή δεν έχετε βάλει ταμπέλα στη σχέση σας;

Το emoji σε ένα μήνυμα είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζεις

Την εξιδανικεύεις

Αρχίζω από τα βασικά: Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος (εκτός ίσως από εμένα σύμφωνα με μαρτυρίες) ή σχέση. Γιατί λοιπόν συμπεριφέρεσαι σαν να είναι έτσι; Όχι τίποτα άλλο, θα σου βγάλει τα εντελώς και απολύτως φυσιολογικά ελαττώματά της και θα απογοητευτείς. Το νου σου. 

giphy 2

Μιλάς συνέχεια γι' αυτήν

Είσαι ενθουσιασμένος και ερωτευμένος. Και μπράβο σου και εις ανώτερα. Υπάρχουν όμως κι άλλα θέματα συζήτησης με τους φίλους σου, από το αστείο που σου είπε εκείνη προχθές και γέλασες μόνο εσύ! Εδώ βαριόμαστε εμείς οι γυναίκες να ακούμε μονίμως για το ζουζούνι της φίλης μας, δε θα βαριούνται τα αγόρια; Μη γίνεις ο άντρας εκείνος που θα μείνει χωρίς φίλους και ίσως χωρίς γυναίκα. Βρες κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σου και μάλιστα γρήγορα.

Είσαι κτητικός

Ναι βγαίνετε μόνο 2 μήνες και βλέπεστε κυρίως Σαββατοκύριακα-όπως όλοι οι ενήλικες εξάλλου-. Δεν υπάρχει ωστόσο λόγος να της κάνεις σκηνή επειδή θέλησε να περάσει το Σαββατόβραδο ή την Κυριακή της με τις κολλητές της. Αφενός προφανώς και της έλειψαν, και αφετέρου σε λίγο καιρό θα παρακαλάς να έχει φίλες για να σε αφήνει στην ησυχία σου. Για σένα δουλεύω βρε σατανά.

 giphy 1

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved