Το emoji σε ένα μήνυμα είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζεις

Ας μη γίνει η αιτία να χάσεις ακόμη ένα ραντεβού

Μιας και πλέον το φλερτ γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω social media –αν ανήκεις στις εξαιρέσεις που ακόμα φλερτάρουν face to face θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε για μία χαλαρή κουβέντα-οφείλεις να είσαι το λιγότερο άψογος. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά κυρίως για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Ένα βασικό σημείο λοιπόν, το οποίο καθορίζει κατά πολύ τον διαδικτυακό σου χαρακτήρα, και στο οποίο σίγουρα δε δίνεις σημασία, είναι η χρήση των emojis. Με λύπη μου σε ενημερώνω, ότι σύμφωνα με έρευνες, η λανθασμένη χρήση των φατσακίων αυτών, μπορεί όντως να σου στοιχίσει το ενδεχόμενο ενός ραντεβού. Εγώ λοιπόν σου έχω έναν οδηγό, έτσι για να ξέρεις και πού βαδίζεις.

Όλο το γραφείο φλερτάρει κι εσύ έχεις άγρια μεσάνυχτα;

Αυτό που κοκκινίζει

6444a4f33a7c058e38b27da4cfbdde28

Θέλεις να το παίξεις χαλαρός και ολίγον ντροπαλός; Αν σου πει κάτι πιο τολμηρό, μπορείς να το παίξεις με το συγκεκριμένο «αθώο» emoji, για να της δείξεις ότι δεν είσαι και κάφρος που θέλει μόνο σεξ. Προσοχή όμως μην την αποπάρεις, γιατί θα κομπλάρει και άντε να ξεκλειδώσει μετά.

To hot face emoji

hot face

Το συγκεκριμένο μπορεί να αντικαταστήσει ένα κοπλιμέντο. Σε περίπτωση που η συζήτησή σας είναι μία μόνιμη αποθέωση σε εκείνη-και έχεις αρχίσει να νιώθεις και λίγο εκτεθειμένος βρε αδερφέ- μπορείς να βάλεις δίπλα στο κομπλιμάν σου και το συγκεκριμένο emoji, μπας και ελαφρύνεις λίγο την ατμόσφαιρα, και την πείσεις ότι δεν κινδυνεύει από σένα!!!

Μήπως τα «κακά παιδιά» δεν έχουν τόση πέραση τελικά;

To emoji φιλάκι

ap550x55012x121transparentt.u1

Ξεκάθαρα για να την καλοπιάσεις. Και η αλήθεια είναι ότι πιάνει. Εκτός κι αν ζητάς κάτι εξωφρενικό…

To emoji με το φωτοστέφανο

a8fb9d714d99fa932279e74add63fedf

Είπες μόλις κάτι που σηκώνει παρεξήγηση; Ε βάλε αυτό στο τέλος για να εξιλεωθείς. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρεις, αλλά η προσπάθεια μετράει.

Το emoji διαβολάκι

04 emoji.w330.h412

Όταν είσαι απόλυτος και… ορμητικός. Μπορείς για παράδειγμα να το βάλεις στο τέλος του: «Ναι το είπα αυτό και το εννοούσα» ή «Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να συναντηθούμε». Ναι το καταλάβαμε, οι προθέσεις σου δεν είναι αθώες.14 SHARES