Η κρέμα ματιών δεν είναι ντροπή

Καιρός να φύγουν οι προκαταλήψεις και να αντιμετωπίσεις δραστικά τις πρώτες ρυτίδες.

Πες ότι κάνεις ένα τρελό ξενύχτι για γενέθλια φίλου, αλλά την επόμενη μέρα έχεις μία παρουσίαση στη δουλειά σου. Και ξυπνάς και έχεις κάτι μαύρους κύκλους που ξεπερνάνε και τις μαύρες τρύπες που έχουμε στο σύμπαν.

Σακούλες κάτω από τα μάτια, σημάδια στην άκρη του ματιού και λίγο-πολύ βλέπεις σημεία και τέρατα που μαρτυρούν την ηλικία σου. Γιατί; Γιατί κάποια πράγματα δεν τα ξεπερνάμε τόσο εύκολα από μία ηλικία και μετά. Το ξενύχτι φαίνεται. Και αν τέλος πάντων βλέπεις ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ξηρά, σκουρόχρωμη ή ωχρή, είναι καιρός να ξεκινήσεις κρέμα ματιών.

Και όχι δεν είναι ντροπή.

Διάβασε επίσης: Πώς θα απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα.

Το πρώτο μέρος που οι άνδρες συνήθως παρατηρούν σημάδια γήρανσης -όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες- είναι γύρω από τα μάτια τους, αλλά οι κρέμες ματιών μπορούν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο από αυτό. Αυτά τα ισχυρά αντιγηραντικά προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθούν με τους μαύρους κύκλους, το θαμπό δέρμα, το πρήξιμο, ακόμη και τις ρυτίδες.

Οι κρέμες ματιών, όπως και οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες και ενυδατικές κρέμες δεν είναι μύθος. Κάνουν δουλειά. Αλλά το ποια είναι η καταλληλότερη είναι άλλο θέμα, οπότε προτείνουμε τα πιο δυνατά χαρτιά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved