Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για κουλ γενειάδες απλά δες Μουντιάλ στο Κατάρ

To Κατάρ είναι το Μουντιάλ που έχει τα περισσότερα κουλ μούσια και γίνονται γρήγορα της μόδας ξανά από τους ποδοσφαιριστές. 

Το Μουντιάλ στο Κατάρ πάει καλά και όλοι απολαμβάνουν τα παιχνίδια, οι αντιδράσεις ποικίλλουν, χαρές, λύπες, πανυγρισμοί, νεύρα και φυσικά στο τέλος η αγάπη για την μπάλα νικάει τα πάντα. Εκτός από τις πολλές εκπλήξεις με τις εξόδους των φαβορί, παρατηράσμα και μια άλλη προτωτυπία, πολλοί από τους παίχτες έχουν αφήσει γενειάδες. Αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός κι εμείς σαν άνδρες που προσέχουμε το στυλ μας δεν μπορούσαμε να μην το παρατηρήσουμε αμέσως. Εδώ και καιρό διαβάζουμε έρευνες για τους μουσάτους και την γοητεία τους. Και κακά τα ψέματα, πως να το κάνουμε, τα γένια έχουν άλλη χάρη. Σε όσους βιάστηκαν να κάνουν υποθέσεις του τύπου πως είναι η μόδα και πως όλα αυτά είναι περιστασιακά, αυτή εδώ η έρευνα έρχεται να αποδείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ειδικά στο μουσάτο στυλ.

«Έτσι έζησα από κοντά το πρώτο γκολ της Εθνικής σε Μουντιάλ»

Το Κατάρ και το ποδόσφαιρο φέτος είναι συνυφασμένα κι άμεσα συνδεδεμένα κι εμείς κάναμε μία επιλογή από τους πιο στυλάτους ποδοσφαιριστές που στήριξαν την γοητεία τους όχι μόνο στο καλό τους παίξιμο αλλά και στην γενειάδα τους.

Andrew Redmayne - Australia

 

Olivier Giroud - France

 

Robert Sanchez - Spain

 

Ruben Neves - Portugal

 

Callum Wilson - England

 

Bryan Mbeumo - Cameroon

 

Tarek Salman - Qatar

 

Amir Abed Zadeh - Iran



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved