Allyson Carter | Unsplash Τέσσερις πομάδες για τα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις το 2022

Ποτέ δεν είναι αργά για να δώσεις το καλύτερο κράτημα στο χτένισμά σου.

Οι προσεγμένες εμφανίσεις δεν σταματούν ποτέ όποιο στυλ και να έχεις. Ακόμη και αν δεν θες να στηρίξεις το πιο slick back με τους πολλούς τόνους πομάδας στα μαλλιά, υπάρχουν επιλογές για κάθε είδους κράτημα -λαμπερό και μη- που σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Αυτές είναι οι πομάδες που ξεχωρίσαμε και που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στη χρονιά.

 

 

Scarecrow Black

20220201153747 scarecrow scare crow gel block black pomade 500gr

To καμάρι από την ιταλική σειρά προϊόντων, υπόσχεται λάμψη, δυνατό κράτημα, ενώ η υφή του είναι τόσο εύπλαστη που μπορείς να δώσεις άλλο look προσθέτοντας μόλις λίγο νερό.  Υδροδιάλυτο προϊόν που σημαίνει ότι δεν θα έχεις προβλήματα στο ξέπλυμα και χωρίς να αφήσει το παραμικρό υπόλειμμα στην τρίχα σου.

Cavera Beetle Hair

20191014093546 cavera beetle hair pomade 100ml

Κατευθείαν από την Πορτογαλία, η Cavera έχει δημιουργήσει μία σειρά ανδρικής περιποίησης τόσο για τα μαλλιά, όσο με λάδι και balm για το μουστάκι και τα γένια. Η Beetle Hair όμως είναι για εκείνος που θέλουν μέτρια λάμψη στο μαλλί τους, αλλά παράλληλα δυνατό κράτημα – συνδυασμός αρκετά χρήσιμος. Ταυτόχρονα φροντίζει να μαλακώνει την τρίχα σου από την ρίζα, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να τιθασεύσεις και τις πιο άναρχες τρίχες.

 

Διάβασε εδώ πόσο συχνά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου.

 

Modern Pirate Sea Salt

seasalt

H κρεμώδης υφή του Modern Pirate περιέχει αλάτι από την κέλτικη γη της Ιρλανδίας (αν και το προϊόν κρατάει από Αυστραλία), καθώς και φυσικά βότανα που περιποιούνται και θρέφουν την τρίχα. Έχει μέτριο κράτημα και matte τελείωμα, που το κάνει ιδανικό για όσους έχουν πιο αραιή τρίχα και ενδεχομένως να θέλουν να κρύψουν την αραίωση. Επίσης ευκολοδιάλυτο.

Death Pomade Lockhart’s Authentic

20210831101418 lockhart s death pomade 105gr

Με ευχάριστο άρωμα από σοκολάτα και βανίλια, η Death Pomade υπόσχεται κράτημα όλη μέρα χάρη σε ένα κορυφαίο blend από έλαια που υπόσχεται να κρατήσει και να θρέψει την τρίχα. Το κερί μέλισσας υπόσχεται κράτημα χωρίς ωστόσο να αφυδατώνει την τρίχα, ενώ το καστορέλαιο βοηθάει στην φυσική ανάπτυξη της τρίχας από το θύλακα. Δοκίμασε την.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved