Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μία αξιοπρεπή ξυριστική μηχανή;

Τέλος το κλασικό ξυράφι, τώρα μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα.

Ολοένα και περισσότεροι άνδρες εμπιστεύονται για τη φροντίδα του προσώπου τους μία ξυριστική μηχανή.

Ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να ξυριστείς είναι τα ξυραφάκια. Γενικά είναι γεγονός ότι τα ξυραφάκια ασφαλείας προσφέρουν καλύτερο ξύρισμα σε σύγκριση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης πολλαπλών λεπίδων, καθώς τα τελευταία μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος ή να γυρίσουν τρίχες, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείς ξυραφάκι μιας λεπίδας, οι διαφορές μεταξύ αυτού και ενός ξυραφιού ασφαλείας είναι σχετικά αμελητέες.

Το τέλειο grooming άλλωστε απαιτεί φροντίδα και ακρίβεια, κάτι που μόνο μία αξιόπιστη μηχανή μπορεί να σας προσφέρει.

 

 
 

Τα κλασικά ξυραφάκια έρχονται σε δύο κύριες μορφές, το μίας χρήσης ξυραφάκι που μπορείς να αγοράσεις στο σούπερ μάρκετ που συχνά έρχονται με τρία ή πέντε ανταλλακτικά, και τα  ξυράφια ασφαλείας ή ξυράφια πεταλούδα. Πολλές φορές όμως τα κλασικά ξυραφάκια ερεθίζουν πολύ το δέρμα.

Με τι κριτήρια όμως θα επιλέξετε την ιδανική για την περίπτωσή σας και ποια μοντέλα ξεχωρίζουν στην αγορά;

 

 
 

Ενώ το ξύρισμα που προσφέρεται από τις ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές είναι γενικά λιγότερο βαθύ και λεπτομερές από το ξύρισμα που προσφέρεται από τα ξυράφια, οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές προσφέρουν οφέλη.

 

 

 

Το βασικότερο είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κοπείς. Η χρησιμοποίηση μιας ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής είναι επίσης πολύ γρηγορότερη από τη χρησιμοποίηση ενός ξυραφιού, δεδομένου ότι δεν απαιτείται αφρός ή κρέμες ξυρίσματος.

 

 
 

Κατ' αρχάς, με μία ξυριστική μηχανή προσώπου θα γλιτώσετε χρόνο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε το ξύρισμα -τόσο απλά.

Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τους πλέον ευαίσθητους, επιτρέποντάς σας να τριμάρετε τα γένια σας, επιτυγχάνοντας το ξύρισμα που επιθυμείτε.

Το καλύτερο; Όλα αυτά χωρίς κοψίματα, ερεθισμούς και μολύνσεις.

Δες εδώ μερικές από τις καλύτερες ξυριστικές εκεί έξω: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved